Perasaan Malu .


 Selama tujuh belas tahun 11 bulan dan lagi 3 hari ulang tahun kelahiran bolat . banyak kemaluan yang telah bolat hadapi . sungguh tak kusangka .
malu sangat bila ingat balik .

sungguh .

Salah satu perkara perkara yang buat bolat rasa malu tersangat . dan kalau diingatkan rasa nak nanges dalam peti ais sambil tadah hingus dalam tapaweyy ikan.

ialah .

Baca entry yang lama lama dan entry yg berbunga bunga , syok sendiri , cerita pasal reban ayam , paku pakis , botol air pecah , dan lain lain .

kbaii . *tgh malu sorok muka dgn selipar jepun*

Pesanan - kaki : berhati hati menulis entry , kelak anda akan malu sendiri . bahahaha. tapi bagi bolat kejap je , esok tak malu balik . muehehehee. kata orang Malu Bertempat =)

Ditulis oleh 
Gadis Bedak Sejuk yg sdg menahan malu .

34 comments:

  1. *blushing #_#
    Hpy burfday *in advance :) (sbb nk jd org peratama hehehe)

    ReplyDelete
  2. kemaluan? keMALUan? atau KEMALUAN? yg mana stu ni...happy future besday to you...:)

    ReplyDelete
  3. kenangan terindah yang agak meingdahkan sangat...haha

    ReplyDelete
  4. mesti blushing2 pipi tu.. ala.comeynya dia..hehehe

    ReplyDelete
  5. mohon postkan hingus yg dalam tupperware tu nak wat baja bunga..ekekek

    ReplyDelete
  6. Malu ek? huhu~
    Ye la tuuuuuu. ;P

    ReplyDelete
  7. hehe betoi2 kena ht2 menulis entry kan...:)

    ReplyDelete
  8. dh dlte dh entri2 lama yg agak memalukan... hahahaha...

    ReplyDelete
  9. We both baby November :)
    Biasalah
    Samalah Gill pun
    Kalau baca entri dari blog lama nak tergelak pun ada.
    Banyak jugak kemaluan dekat sana.
    Eh?

    ReplyDelete
  10. rilek lerr bolat ..yang penting ingat Allah selalu ..

    ReplyDelete
  11. kahkahkahakha..kemain kauuu eaaa,kemalu-maluan ea.nasib ade kemaluan lagi.muahah

    ReplyDelete
  12. otototo omenyeww dieww malew2..hikss :p

    ReplyDelete
  13. sama la.. bila baca entry lama2, rasa mcm pelik je.. hehehe

    ReplyDelete
  14. mesti merah menyala masa mula2 baca kan..kan..

    ala sok2 cik bolat malu pulak baca entri ni pulak

    nak wish awal2 lah.. happy birthday!!

    ReplyDelete
  15. btul3...
    kalo akak bc bln entry lame2, t'gelak akak, haha.. XD

    btw, hepi becoming b'day Amy~!!
    nnti PM akak address Amy..hehe..

    ReplyDelete
  16. aaaa...baca entri lama lama laa best.. terasa kesengalan yang abadi.. koh koh koh

    ReplyDelete
  17. haha. samalah...baca entry sendiri lama2 rasa kemalu maluan sungguh.


    err..bolat dah .com la baru pasan..hihi

    ReplyDelete
  18. hi gadis bedak sejuk !!!

    sendiri tulis, sendiri malu...hahhaa...

    shah klu tgk entri2 lepas or komen2 lepas x kira kt blog atau fb,,mcm x sangka diri sendiri yg post n komen...hehehe...

    ReplyDelete
  19. sama la kita..malu gile kalau baca entry lama2..hahaha

    ReplyDelete
  20. ok gak simpan entry lama..kak delete terus...hehe

    ReplyDelete
  21. sian kemaluan bolat.. eh! Happy besday bolat..

    ReplyDelete
  22. sweet memorykan tu..takpe..hehe

    ReplyDelete
  23. hahaha.. agak la.. ena kalau baca balik entry ena yg lama2, nampk kebudak budakkan ena.. miahahaha...

    ReplyDelete
  24. alamak awak pun dah buat sye teringat post2 sye yg ala gedik menyampah tue. hahahaha. btw, post2 kite tue melambangkan diri kita :) yedok ? ahaks !

    ReplyDelete
  25. hahahaha wak ni...ok per ceta camtu...wak kne hargai entry2 sblomni...sebab setiap entry tu ada kenangannya yg tersendiri bg penulis...hihihi...tp serius krole suka cara penulisan santai wak~

    ReplyDelete
  26. haha.. kita pun mcm tu.. tpi xpe la.. pgalaman mematangkan kita.. hikhik

    ReplyDelete
  27. betul3.. kite pn malu kalo bce entri2 yg dlu >_< tp xpe laaa, knangan kan.. lgpn, byk dh padam.. hahaa...

    ehh3, hepi bfday.. haha..

    ReplyDelete
  28. hahaha samala dengan muni . baca balik entry lepas tertanya2 apesal huduh sangat ayat2 aku ni . mcm budak2 ! hahaha neway hb dear :)

    ReplyDelete
  29. syok wooo baca entry lama lama.rasa macam budak budak taip entry. kaku! HAHA =D


    ReplyDelete
  30. ala..malu2 kucing plak si bolat ni..hee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D