Selamat Hari Lahir Bolat :)


Sabtu .
5 November 1994 .
Pada pukul 12.45 tengah malam .

Kedengaran tangisan seorang bayi perempuan telah dilahirkan . rambutnya yang hitam pekat . pipinya kemerah merahan . dibedung dengan kain dan merengek rengek kehausan kasih sayang .

About Amer's daughter .


my superhero . Like father like daughter . 
kami LASAK !


* grrrr tahan sejuk*


kahkah . semacam je gambar ni .


kembang kempis tahan perut orang snap gambor reramai .
malu weii maluu . agagaga.



mase umur 5 tahun rasenye . stay Labuan .

Sudah 18belastahun sudah saya hidup di atas muka bumi ini . syukur sangat :)
Terima kasih mama dan abah  kerana membesarkan Amy dengan baik . tak manjakan Amy dengan kemewahan dan mengajar Amy erti kesederhanaan . 

Pehh pehh . macam tak caya je umur dah lapan bolass . rasa macam baru semalam pakai skirt tenyeh lipstik mama sorok sorok pastu pi cium pipi abang tiri bolat tengah tidur . bahahahaha . ngokk beteii -_____-

kini tiba masanya nak wish diri sendiri .
Selamat Hari Lahir, Amy Maizura bt Amer 
(^^,)

Tetiba rasa bangga dengan nama sendiri . lain dari lain . phewww ~ eh ?

38 comments:

  1. happy birthday awak :)
    do follow my blog okay...

    ReplyDelete
  2. rasa nk jejoget dgr lagu heppy birthday itew .

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi cekbolat,tuhan rahmati kamu :)

    ReplyDelete
  4. hee. selamat ulang tahun cik bolat. May Allah bless u :) Amin..

    ReplyDelete
  5. comeyyy nyer cekbolat masa kecik tu...sweetttt... :D

    ReplyDelete
  6. happy bday dear.moga panjang umo dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari tua bolat..hehehehe...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahkan dengan kebahagiaan..amin :)

    ReplyDelete
  8. slmt hari lhir syg =)

    muda lg..bru 18..

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir Amy
    semoga panjang umur murah rezeki
    jangan ponteng kelas rajin-rajin studi
    bila berjaya jangan lupa mama dan daddy

    ReplyDelete
  10. happy birthday bolatttt!
    moga tercapai semua cita2.
    aamiin
    :)

    ReplyDelete
  11. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  12. wowww..lama xdatang blog cik bolat.. datang2 jer rupa2nya birthday dia... Nampak sangat memuja hencik johan mintak hadiah..kah3..

    Byw, happy birthday cik boolat... memang boolaatttt dari kecik lar yer... ngahahahaa

    ReplyDelete
  13. hapy bday cik bolat comey . .
    semoga dipnjgkn umo n dmurhkan rezeki . . :) amin . .

    ReplyDelete
  14. Semoga Allah selamatkan kamu Amy Maizura bt Amer dunia akhirat, murah rezeki dan panjang umurnya..aminn :)

    ReplyDelete
  15. Happy birthday Amy Mastura. Eh!
    Amy Maizura :)
    May all your wishes comes true.
    Stay cute and happy sweetheart :)

    ReplyDelete
  16. HAPY BEZDAY DEAR.... SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI N DIPANJANGKAN UMER>.<

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir cikbolat kita nie :)

    ReplyDelete
  18. hepy birthday bolat..comel nya dia kecik2 dulu..rasa nak sepak2 juboq ja..hahahhah

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahiaq budakkkkk!

    ReplyDelete
  20. hepy besday.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah...

    ReplyDelete
  21. selamat hari lahir bolat...lagu bzday pun comel mcm bolat ^_^

    ReplyDelete
  22. ca dah 5 tahun meninggalkan usia bolat skang..huhu..sudah tua..

    hepi birthday bolat yer.. :)

    ReplyDelete
  23. selamat hari jadi..selamat hari jadi..selamat hari jadi cek bolat..
    selaamaat haari jaaadiiii....

    *clap *clap *clap *clap...

    fiuhhhhhh.(tiup lilin)..

    yeahhhhhhh....

    Semoga pnjg umur,,murah rezeki, dan bahgia dsamping org tersayang...

    tak perlu jadi terbaik, hanya perlu jadi berguna...ingt pesan ini k..hehe..

    sedap nama cek bolat...

    ReplyDelete
  24. bolah~selamat hari lahir ye...n serius...mmg cumel gmbar tu~

    ReplyDelete
  25. selamat hari hari di hari lahir pembolat.. :D

    mohon cpt2 kawen. kahkahkah... xkena ngena.

    ReplyDelete
  26. Amy Maizura bt Amer nama Cek Bolat ka??sedapnyaaa...hehe btw Happy Besdayyyy dear...smg ALLAH sentiasa memelihara adikku ini dan mendot kesejahteraan di dunia & akhirat juga:)

    ReplyDelete
  27. Selamat hari lahir bolat! Moga hidup kamu sentiasa diberkati..sedap pulak panggil amy..hehe XD

    ReplyDelete
  28. Hepi Belated B'day Amy dear.. ^_^
    sweet 18..

    ReplyDelete
  29. oh dudlu tak bolat sngt :P

    happy belated besday.. dah wish kan dlm twitter :)

    ReplyDelete
  30. hohoiiii....
    susah...susah...
    pasni nak rombak balik bloglist semua, baru senang nak tau update kawan2 blogger yang rajin hupdate.. hihi...

    btw...

    salam bufday ke 18!!! aku abang rupanya..hihii.... walaupun lambat, nak ucap juga...

    nah, muahhhhhhh...sebagai hadiah bufday.. kah3.!!! ;)

    ReplyDelete
  31. happy belated besday cik bolat :)

    rasa2nya ak dh wish happy future besday kot sblom ni...kekeke

    ReplyDelete
  32. hepi bfday cik bolat..moga bahagia dunia akhirat..insyaallah :)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D