Sneak out .


 ya pernah buat .
tengah malam .
sebab : nak beli topup punya pasaii  _ _'

anda pula bagaimana ?

35 comments:

  1. Buat ape tu bOlat .





    Saya x faham.. Hahaha =p

    ReplyDelete
  2. wow, biar betul cekbolat nie..cam mane buleh jd smpai mcm tu? pintunya mana? hik3,

    ReplyDelete
  3. Buat apa tu...buka tingkap di tengah malam? Asal jgn cuba bunuh diri dah le..hehehehhe..

    ReplyDelete
  4. Pijol : basuh kain _ _'

    miss erma : tak pakai pintu , kang kantoii . haha

    JR : melepaskan diri kluar snyap2 gi kedai . miahahaha .

    ReplyDelete
  5. wuahh smata2 nak beli topup..kang jatuh adoi~

    ReplyDelete
  6. Na slalu buat..Mase zaman remaja hiks..

    ReplyDelete
  7. klu setakat nak topup,,kirim la dengan kawan2 lelaki yg sllu kuar malam...

    ReplyDelete
  8. hhahaha tak pnah buat lagi :D

    ReplyDelete
  9. Hahaha amboihhhh dear .. jaklan yang senang untuk beli topap haha ..nakalnyaaa

    ReplyDelete
  10. wow.. bahaya ni.ha.. nak coklat kalau x report kat mak :P

    ReplyDelete
  11. belum penah buat lagi cekbolat.. teringin nak buat bila dalam lab. haha

    ReplyDelete
  12. hahaha tak pernah buat lagi.. sbb kedai jauh.. nak sneakout pun, tak jadi.. ahakx

    ReplyDelete
  13. sis tak pernah buat.sebab tingkap umah tak blh bukak mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  14. tak pernah buat sebab tak de tingkap gini..kalau ada mungkin akak buat..hahahah

    ReplyDelete
  15. mnak aih..bolat sanggup panjat keluar tingkap semata2 nak beli top up???adeh..

    ReplyDelete
  16. haha . tingkap kita tolak tolak tepi bukan tolak atas cam gambar tu .

    gambaran menyelinap keluar gitu :D

    ReplyDelete
  17. Pernah terfikir nak buat. Tapi, tak buat. Takut juga waktu kita kat kedai, mak masuk bilik. Instinct mak selalunya kuat walaupun waktu tidur. cehhh -,-

    ReplyDelete
  18. kita x penah buat lg.....mlm2 kita takut antu hehheeee

    ReplyDelete
  19. rumah ber'gril' lah bolat.. so kuar je ikut pintu.. haha

    ReplyDelete
  20. tengah malam kedai topup ada yg bukak lagi ker? :D

    ReplyDelete
  21. ayie : ada lerr . kalau tak takdenye nak terjun tingkap =.="

    ReplyDelete
  22. Tak pernah sneak out lagi. Aku kalau nak keluar, keluar jer. Huhu~

    ReplyDelete
  23. 2682. okei nak tikam malam ni.. harap2 kena.. hahaha... buat nya tingkap tu dok kat tingkat 40, sumpah aku xkan kuar ikut tingkap...

    ReplyDelete
  24. beli topup online.. xpenah wat keje mcm ni haha :P

    ReplyDelete
  25. ish3x...kecian lak akak tgk...hehehe

    ReplyDelete
  26. HAHAHA .. NK KUA IKUT TINGKAP CAM SPIDERMAN ERK

    ReplyDelete
  27. pnh msuk umah ja ikot tingkap sbb ktuk2 xde org bukak.. haha

    ReplyDelete
  28. keluar kot tingkap..? pergh...

    ReplyDelete
  29. x pernah wat mcm ni. aku bdk baek. hehehe...

    ReplyDelete
  30. ingat dlm tv je cite pasal terjun2 tingkap ni nak kuar punye pasal..haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D