#2 Surat Berantai


Saya kene tag ! oleh budak tecik tapi bersuara besar ->> Hincik Hlovate
Beliau telah mengaum di kotak 'Luahan Mangsa Sula' . ishh ishh ishh .
Biasalah musim cuti sekolah . aktiviti contest mengontes , segmen beromen beremen juga giveaway . banyak dianjurkan . say HUYOOOOOOO .

25 Perkara Fakta tentang Cekbolat ? hermmmmmm .

1. Impian nak berjumpa dengan akak cekbolat iaitu Amy Mastura . ahaks ! *akak ? muntahh- muntah

2. Tak suka tidur siang .

3. Suka pakai mouse and hate to use tetikus .

4. Suka ketawa .

5. buat muka tak bersalah bila buat sesuatu yang salah .

6. tak suka pink tapi dikelilingi dengan barang PINK . eh ?

7. Minat HELLO KITTY. hahaha <-- boleh terima ?

8 . Dulu sekolah perempuan so aku gatal sikit dengan perempuan . haha boleh gitu ?

9. banyak baju malam dari baju keluar rumah . hewhew .

10. pemakai tegar bedak sejuk cap kak tun kedai depan .

11. pehhh banyak gila nak sampai 25 . pftttt .

12. terus berfikir .

13. suka subjek yang susah dari yang senang . dan kdg2 benda senang tak boleh solve kan . lulz

14.  dah besar tapi still pakai barangan baby .seperti losen baby , baby bath , baby shampo .eh?

15. bila tidur malam pasti ada botol air dekat sebelah . takut tengah malam terjaga dan dahaga . kehkeh

16. cerewet apabila hal yang berkaitan bilik air .

17. suka lelaki yang lebih tua 3 4 tahun . *tetiba .

18.  tak kisah kalau dimadukan <--- konon la .

19.  suka warna MERAH . mungkinlah . sebab majoriti barang warna Merah .

20.  suka bermain sambil belajar .

21. suka sejarah walaupun Sejarah SPM cuma B .

22. ape lagii nak carut niii ?

23. ehmm berfikir .

24. Hoyehhhhhhh . saya tahu !

25. okayy dah habis _ _'

Nota-Minta-Kaki : Tag aje pada sesiapa yang sudi . haha *malas* <---- kedebushhhh

35 comments:

  1. hahaha gilo cik bolat nak dimadukan..haizzzz.....hahahah

    ReplyDelete
  2. garu2 pala sat.. owh, gini rupanya. haa, kenai dah cekbolat ni =)

    ReplyDelete
  3. Gill tak suka merah dan tak suka sejarah. Hehehe
    Tak cukup 25 niiii.
    Bolat main tipu. Hehehe.

    Tapi konklusinya, Bolat seorang yang comel dan ceria.
    Tapiiii... Itu luarannya. Bolat tetap seorang yang berjiwa sensitif sebenarnya bukan?

    *kenyit mata*

    ReplyDelete
  4. gill : amboii kemainn tafsir . hmm buat apa nk pkir sedih2 ni . nnt org ckp kita cengeng ! buuuuu

    ReplyDelete
  5. pergh.. jrg ada org minat sejarah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Cik Bolat ! janganlah nak kena madu. Suka minum madu boleh..
    Tak sampai 25 ni. haha

    ReplyDelete
  7. Fakta nombor 17: suka lelaki yang lebih tua 34 tahun? Ye ke ni??

    Dan fakta nombor 18: tak kisah kalau dimadukan...ehem, jadi JR dah jumpa calonnya...yahooooo!!!

    ReplyDelete
  8. JR : 3 ke 4 tahun . bukan 34tahun ! _ _'

    ReplyDelete
  9. waa same suke sejarah tp dpt B je... ekekee
    xleh blah part xkisah dimadukan... amboi2... hahahaa xP

    ReplyDelete
  10. no 2,4,5 sama dengan nabila. ;)

    ReplyDelete
  11. Serious tak kisah dimadukan? Haha
    Belum cuba belum tau. But mintak dijauhkan la, kan?
    It hurts real bad :)

    ReplyDelete
  12. Helllo Cek Bolat....

    No. 15 tu betul ke botol air.. bukan botol susu eh?? hihihi

    Saya pun suka madu tapi bukan bermadu, madu makan ngan strawberi hewyew

    ReplyDelete
  13. hello kitty? yatt ada hello kitty besar..jgn jeles..hahaha

    ReplyDelete
  14. perghhh...25 pun dah macam2 tahu pasal bolat haaa. smpaikan rasa macam dah kenal bolat 25 tahun sudah. haha

    ReplyDelete
  15. wah.tak kisah di madukan
    ehem2 bagus nya..hehe

    ReplyDelete
  16. dik pinjam tajuk la, tetiba idea dtg mencurah2.nanti abg crdit kat adik ea :D

    ReplyDelete
  17. weyh x suka tidur siang amalan yg baik weyh..

    ReplyDelete
  18. takot nk dekat dengan cekbolat..lariiiiiii :P

    ReplyDelete
  19. hahaha..cik bolat nih mmg sempoi habislah..btw, eh? belog cik bolat pon da bertukar wajah jgk? hik3,

    ReplyDelete
  20. perghhh.. dalam 25 tu berapa je fakta kan... kena tag gak tp ntah bila nak buat. haha

    ReplyDelete
  21. adoila...hahahaha...tergelak gulung2 aku kat sni bolat...ko mmg lawaks~ohya..selamat tahun baru yew

    ReplyDelete
  22. tak suka pink tapi byk barang kaler pink? sama la kitee. eh? hahaha

    ReplyDelete
  23. Salam n HaPPy NeW YeaR 2013....moga masihi ini dunia tidak berterusan dicerobohi oleh pihak zionist khusus pada pelestine

    ReplyDelete
  24. bc 25.. tp dah mcm satu ayat dah sbnrnya.. haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D