Bye Kedah .



Tak payah nak sedih sedih sangat la kan . bukan nak pi Istanbul atau Amarika pung .

Tiga bulan cuti sampai naik beku otak . sekolah cuti dua bulan je aku cuti sem sampai tiga bulan . gila bapak bangang gila la kan otak ni . gemuk tu takyah cakap la . baju sem lepas pun dah sendat so terpaksa pi oter balik bagi besaq . hakhakhak

okay tak kelakar pun _ _'



lawa bak hangg .



Cantik kan kampung cekbolat ! *hangguk kepala lekaihhhh*

Haa ni kalau waktu pagi dalam 7-8pagi cantikk tauu view dia .
teringin nak naik basikal dengan hasben kat batas ban tu .
alaaaa jalan tepi yangg tuuu ( rujuk gambar ) . hikhik *amboii hang gataii*
Laa ni dok kalut countdown balik kolej siap tanda pangkah dekat kalender setiap kali nak tidoq .
tolak pi tolak mai tak sampai seminggu .
banyak benda nak kena buat selain melepak dekat twitter . hekhek *garu garu kepala*

Sedih tu tak terkira la nak tinggalkan Aloq Staq . tak boleh dah ahh usha abang beger jalan Langgar . dia selalu bagi mayonis lebih dengan tisu 3helai selit dalam plastik . hat tu yang mahal tu . paling sedih tahap cipanzi bontot kena sula . kahkah .

iskk iskk iskk . *lap hingus dan calit di dinding*

" masa cuti hang bosan gila . la ni nak balik kolej hang sedih macam tapir kena cubit paha kiri. adoiii gajah pulak yang terasee. hakhak . "

k aku pun tak paham _ _'

nota minta kaki : motif sebenar nak cakap pasal 'saya sedih nak tinggalkan Kedah' lulz . macam budak terencat pulak yang menulis entry ni . erkk ?


39 comments:

  1. kenapa saya pula yang rasa nak nangis ni??? sob4...

    ReplyDelete
  2. papaii..will miss u..cuti nanti kita out k..:)

    ReplyDelete
  3. JR pun sedih (❛⁾︵❛⁾) sebab walau dah 3 bulan bercuti sekalipun tak pernah terjumpa Cikbolat di gerai burger Jln Langgar (walaupun JR juga tinggal di Jln Langgar)...(❛⁾︵❛⁾)

    ReplyDelete
  4. jaga diri ye cek bolat bila di tempat orang..

    subhanaAllah, cantik sungguh suasana sunset tu... indah langit ciptaan Allah...

    ReplyDelete
  5. slamat meninggalkan kedah.. hahaha

    ReplyDelete
  6. tak yah nak sedey sangat la.. muja pun nak balik ipg dah sabtu depan,, sangat cess walaupun 45 minit je dari rumah. keh..

    komen sambil nak ajak join segmen review blog. hehehe.. jgan tak join pulak :P

    www.mujadafewa.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

    ReplyDelete
  7. fuhh gambar sentuhan cik bolat!

    ReplyDelete
  8. perghh..cantik snap..haha.. bolehlaa..cter sedih ni..hihihi

    ReplyDelete
  9. bye bolat..x dan nk ajak detim...elaun kak dh masuk...haha

    ReplyDelete
  10. part sula tu xleh blah... menagis bace :P

    ReplyDelete
  11. slamat jalan kedah!! sabaq na..

    "popuan xpe, mudah masuk syurga. taat pada suami dan solat 5 waktu ..sudah ckup utk org popuan"

    lelaki susah sikit..

    ReplyDelete
  12. cantik gambar kg cek bolat tu..mmg sedey la nk tinggalkn...sob3

    ReplyDelete
  13. amboihhh lama nya ampa cuti. tak aci camnih. hehe. btw, selamat pulangg. hee

    ReplyDelete
  14. hahah besa r tu bolat,sabaq...susah2 dulu nnt akn dtg berbaloi semua tu...babai~~~uwah!!! jom nangis ramai2 tok bolat

    ReplyDelete
  15. xpa2. hana tolong tengok2 kan Kedah ye.. Hana duk sg petani :)

    ReplyDelete
  16. haaa...tu pasai aku tak suka cuti lelama.. nanti jiwa aku sedih bak anggg.. aq slalu pi program mane2 dulu seminggu pahtu bru blk umah...

    ReplyDelete
  17. haha . Duk melawak pun tahu bolat duk kesat2 hngus mleleh kan3 . Tayah nak sdih sgt bkn nak p istanbul .. Kakaka

    ReplyDelete
  18. jgn sedih.. nnt kalau rindu, balik la kedah semula k?

    janji tau !! hahaha

    ReplyDelete
  19. mmgla...kot mana kita pi...kampung halaman ttp beraja di hati...teringat ms study di Pahang, pastu keja di Putrajaya dlu...time nk blk kampung punya best...nk blk sana....xbest...xbest..xbest!! huhuhu

    ReplyDelete
  20. haha..biasalah tu..nnti dh smpai pd otak tu cair blik.haha

    ReplyDelete
  21. kedah di belah mana cik boolat?
    dulu sy study di uitm merbok nun..:)
    tapi xreti cakap loghat sana :D

    ReplyDelete
  22. ak tag ang weh..lekas join..muahaha

    ReplyDelete
  23. la... orang kedah jugak ka... sama la dgn cheqqq... cheqqq orang aloq staq jugak ni... tapi lama membesaq kt pantai timuq ni haa.... tapi rindu jugak nak balik sana... tengok padi.... ada mnakan2 ja duk kat tmn mergong nu.... =)

    ReplyDelete
  24. ca dulu mmg xsuka cuti lama2..nanti berat hati berat kaki bagai nak balik tempat study..xsuka..

    ReplyDelete
  25. ala. nanti free datang la balik. bolat.. :D

    ReplyDelete
  26. selamat meninggalkan kedah cik bolatt..

    ReplyDelete
  27. macam biasa ar , entri ni kalau tak buat orang lain senyum memang tak sah ! haha xD xD

    ReplyDelete
  28. hahahaha...pe la dekbolat ni. jangan sedih2. kejap je pon tinggalkan kedah tu. nanti balik gak kan.

    ReplyDelete
  29. bye2 kedah..nanti balik lagi
    jgn sedih2

    ReplyDelete
  30. jgn sedih2.xpe2...nnt balik lagi..:)

    ReplyDelete
  31. nak inform ni..
    -mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  32. kedah takottt...ada rusuhan kaum... :P

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D