Syukur :)

Cekbolat taip entry ni dengan penuh teruja .

Hai Assalamualaikum :))

Alhamdulillah cekbolat dah sampai Port Dickson . dah berlanding landing dekat katil dabel deker yang penuh dengan masam masam pahit masin garu punkoq dan bau kan . ni nak cita ni nak cita ni ! kejadian amek slip result semester 1 tadi . hahaha *eksited siak

Okay mula mula kan .

berdebaq dalam hati ni memang tak kata la . berpeluh ketiak ni haa . dah sampai kolej cekbolat pun masuk dewan dengan tenang . menggalas beg laptop dan berbaju kurung bertudung merah  . kad matrik tali Angrybird di leher .

pandang kiri pandang kanan orang lain ade parents . tgok result sesama dengan parents . hmmmmm ayaq mata ni nak menitis . mengenangkan nasib diri . *lap air mata dari jatuh ke keyboard*

skip skip .
jadi bolat pun melangkah la ke kaunter slip peperiksaan .

Abang kaunter slip peperiksaan : Tandatangan sini sekali tarikh ye dik . nombor talipun sekali ye *k ni tipu*

cekbolat pun cecepatlah tandatangan , dalam hati sebak sebab mama dengan abah takde . nasib baik abang ni hensem . hakhak . jadi abang tu pun tanyalah lagi .

Abang kaunter : Group apa ? intake apa ?

k macam nak hempukk ja abang ni . dah sah sah dah dekat borang aku tu dah tulis . saje nak cakap dengan aku lettew . hakhak . *k meluat*

Abang kaunter : nah . tahniah dik :))

aku terpinga pinga .

cekbolat : apadiaa yang tahniah nye bang ? *sambil tahan air mata*

tutup mukaa dengan penyapuu . blushing gila weii .  jakunn siakk . hahaha sem satu je pun .




maaplah kertas terkonyok sikit . eksited sangat . hahaha *menyamah*



sayangnya subjek kegemaran Psikologi Kanak Kanak dapat B+ 
masa exam punya tampal penuh didinding nota nota macam nak pecah kepala hotakk weii .
takpala takde rezeki . bersyukur :))

Nota Minta Kaki : ingat nak jadi cikgu ni senang ke ? fuhhh satu halangan dah lepas . satu tapak yang baik :)

** bila masa waktu main kita main . bila belajar saya belajar . 
** takde nafsu nak bercinta sekarang . muahahaha boleh pakai alasan ni ?

53 comments:

  1. wslm..harap2 1st..away dulu, nanti sambung komen..hahaha

    ReplyDelete
  2. wahhhh tahniah!!!!!! CGPA dekan tu.. wahhhhh

    ReplyDelete
  3. peh, dean list tu der,, tahniah kekalkan r

    ReplyDelete
  4. ohoiii..dean list tu..haishhh..teringat pulak zaman2 belajar dulu, tak pernah lepas 3 pointer..uhuk2

    ReplyDelete
  5. Tahniahh wahai lessy ku :* wakakkaa

    ReplyDelete
  6. tahniahhhhhh ! anugerah uniti tuuu kekekekeke~~~

    ReplyDelete
  7. Dpt 3.7...wah tinggi tu...tahniah kpd Cikbolat...Pasti abah dan mama bangga dgn Cikbolat..

    ReplyDelete
  8. waaa...rindu nogoghi...kalo kak study lagi leh roger2 turun n3 ka...kita sopping kain pasang ..x pun tikar buluh...

    kak dulu study kat USIM =)

    ReplyDelete
  9. tahniah bolat..hehehehe. suka saya tgk keputusan awak ni.keep it up tau.. saya yakin bolat memang mampu buat..

    ReplyDelete
  10. hohohoh...tahniah.adik sape la ni. :P

    ReplyDelete
  11. Tahniah cekbolat ! kena belanja makan nie. eh ?
    Hahaha !

    ReplyDelete
  12. adik cmel dapat result gempak laa.. weewittt.. tahniah!

    ReplyDelete
  13. muja punya 3.63.. uwaaa,, jelez tngok orang yang result lagi hebat,,, btw tahniah!!! :D i am happy for you :D

    ReplyDelete
  14. waa.. result tu dah okay dah tu.. gempak..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, satu halangan dah lepas. pasti senang sekali ya :D


    Cheers
    YULIA RAHMAWATI

    ReplyDelete
  16. wah.tahniah.tinggi nyer pointer dia..hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah Cek Bolat....kak bangga sbb Cek Bolat rajin blajaq...xpa...mak ayah xteman tp doa depa tu lg penting...

    emmm.baguih2...xyah pkiaq lg cintan-cintun ni.......ms dpn lg penting....semoga terus sukses nooo...kak syggggg Cek Bolat :)

    ReplyDelete
  18. Wah. Rasa bangga pulak dengan adik kita yang comel ni :)

    Jangan sedih2 k my dear?
    Gill tau Bolat ni tabah dan comel :)

    ReplyDelete
  19. waaaah... kene maintain smpai sem akhir... hee
    lps tu ape citer dgn abg kaunter tu?
    ekekekee

    ReplyDelete
  20. haha , tahniah bolatt , alhamdulillah ,

    ReplyDelete
  21. wuahhh...dahsyat tol r bolat ni...genius rupenye...banyak A tu...pergh! bagi akula kan...B+ tu cam A da~tahniah awak~

    ReplyDelete
  22. tahniah
    teruskan usaha di sem seterusnya :-)

    ReplyDelete
  23. tahniah!!! hebat lah tuh.. teruskan usaha ei

    ReplyDelete
  24. tahniah bolat..moga terus berjaya ye

    ReplyDelete
  25. bakal jadi pendidik anak bangsa ni. keep it up cikgu wanna be!:)

    ReplyDelete
  26. la bakal cikgu. selamat mlm cikgu.. :D

    ReplyDelete
  27. congrats bolat, nanti ajak lala pi ambik result eh :P hehe

    ReplyDelete
  28. tahniah bolat. teruskan ya..harap menten sampai habis. :)

    ReplyDelete
  29. not bad jgk tu pointer cik bolat..tahniah jgk dari sy..hehe

    ReplyDelete
  30. congratsss bolattt!!! :DDD
    bagusss adik akak sorang ni..ahaks..:D

    ReplyDelete
  31. tahniah cikbolat. sungguh bergeliga otakmu. dekan ooo...tahniah2. next time buat terbaik.

    ReplyDelete
  32. tahniah bolat! hebakk mu nih...

    ReplyDelete
  33. congrats wei..hebat kau..lepas ni giliran reena pula..:)

    ReplyDelete
  34. tahniah dik...mcm nilah adik akak hihi

    ReplyDelete
  35. kertas tu mmg atyle ke hape konyok2 ? haha

    ReplyDelete
  36. amboi smpai 3.71...rajin sgt ni..tahniah2

    ReplyDelete
  37. fuyoooo..tahniah2..
    nanti kita antar anak2 kita kat tempat awak ngaja taw :P

    ReplyDelete
  38. tahniah tahniah, bangga dengan hang bolat. haha ok overnya

    ReplyDelete
  39. fuyooo..cmerlang habis! thniah tahniah! hee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D