Wak Gelas pengganti Tommy Pocket ?

Wak Gelas pengganti Tommy Pocket cekbolat ?  nonononono .
hakikatnya dua dua dah kahwin . kihkih .

ehem ehem . kembali pada tajuk Utama . WAK GELAS 1ST GIVEAWAY !!

Kali ni nak join contest . okayy tetiba rasa janggal pulak . sebab tetiba aku join kan . susahla cekbolat montel ni nak melibatkan diri contest mengontes ni kan . hahaks . okay okayy . cukup .

dan kali ini anjuran contest dari abang blogger cekbolat ! wahhh Wak Gelas tuu .




dan sebenarnya teringin nak tukar henpon cabok cikbolat tu . Samsung Cham *ahhhh malunyaa nak gitau* ahahaha..


Tengok tu Wallpaper mahal tuuu . gambar cekbolat mase tecik tecik . kehkeh

Sejarah henfon ni kan dah seratus kali jatuh . paling tinggi dari tingkat katil dabel deker kolej cekbolat . penah masuk longkangg plus kene siram air ketika nak ambil result sem 1 baru baru ini.

Dengan henfon ni jugak cekbolat bertwitta . tu pun Via text . hahah poor bolat . ngahahaha takpa janji boleh dengar suara mama dengan abah . hehe :)

nak harap duit dekan ? ahh entah bila dapat kan . jadi cuma menaruh harapan akan contest ini . tolonglah cekbolat ye wak *kenyit mata*

Syarat syarat nya ialah

 1. Mestilah blogger warganegara Malaysia dan menetap beralamat di   Malaysia
 2. Buat entry bertajuk "Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod" - dan biarkan entri sehingga tarikh tutup
 3. Paste Banner Di atas dalam entry itu ye (pastikan entry boleh
dikomen yee) 
4. Mesti follow blog wak (wajib), dan masukkan dalam blogroll atau bloglist kawan2 (kalau ada - optional). 
 5. Copy URL Entry yg kawan2 dah buat diblog memasing di kotak Comment Entry INI sahaja. 
 Pemenang akan dipilih secara rawak. Hanya satu hadiah utama (Secondhand iPod touch 32GB, bukan iPhone5) dan 5 hadiah saguhati.


Babai sayang *lambai lambai tangan cium pipi*

4 comments:

  1. salam cek Bolat Bolat , timekaseh sudi join GA wak nii., mugo2 berjaye yee.. HHHee

    ReplyDelete
  2. gud luck :) hana pun dah join

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D