C E K B O L A T RAYA !

Pagi-pagi sahur meggi,
masuk imsak telan air mangga,
dah lama tak hapdet blog ni,
apalagi nak ucap slamat hari raya la !

*macam tak best jer pantun aku ni =..=" *

SELAMAT HARI RAYA ! MAAF ZAHIR DAN BATINN *EHEM2*
di permulaan ini,bolat nak minta maaf andai kata selama ini bolat menyula kamu-kamu dan kamu semua dengan entry yang err.. err.. *skip* yep..yep yep..

alolohh,tacing lak.. meh salam cium pipi..

Setalah sebulan berpuasa di tanah Port Dickson tanpa merai awal ramadhan dgn family dan sekali pun TAK berbuka puasa dengan family alhamdulillah sampai jugak den kat KEDAH nii woittt..yealaa.. mana tak nya den ni balik sehari sebelum raya DAN sampai malam raya tu pun pukul 10 malam,mana sempat nak bakaq kuih raya? sempat isi kuih raya dalam balang jeala.. =..="

Haaa.. raya-raya ni kan,, mane-mane je entry dari blog sesapa pun mesti ade pengomen "Selamat Hari Raya" ! walaupun entry tu pasal kentut tahan-tahan takpun entry cara-cara mengikat tali kasut pony tail.. hahahaa :) mmg adat blogwalking bermusim macam ni la kot ? kalau tak percaya nnt korang belek-belek la komen-komen blog,mesti ada punyaaa !

itu blogwalking bermusim !

apapun,sempat jugak  bolat mengupdate blog yang tak seberapa ditonton ini,dihujani dengan dugaan assgnment,rakan2 dan sewaktu dengannya.. tetambah lagi dengan lappy osakk ! chaittttttt,.. minta beli baru lettewwww.. :) heheheeheheheheheh

| bolat pergi beraya,dapat duit raya ! ini berkat pakai ubat gigi berperisa oren kodomolion :) walaupon umur dah tua.. wakakakaa.. SELAMAT HARI RAYA