Dalam bahasa jawanya EXAM heheh


dah dekat 6 bulan dah blog bolat jarang berhapdet..dah dekat 6 bulan tu juga bolat menjadi siswi kolej yang tak berapa nak panoramik..dah dekat berbulan-bulan ai dgn abam speaker.. ehem ehem skip skip heheh..

Akhir selama 6 bulan ni apadia kalau bukan final ? final exam dalam bahasa jawanya ..herherher

yeahh penghujung sem sudah tiba,kini masanya untuk memuntahkan segala apa yang dipelajari iaitu final exammmm *gigil2 ketakutan* ramai yang dh hapdet status nak study lah,gudluck exam lah dan tag2 gambor mcam nak raya bagai..meriah sungguh..isk..iskk..isk.. ckuplah dengan satu sem gembira+sedih mmg best jadi junior-junior disayangi dibelai-belai,belaii la sangattt *tuihhhhh*

byeee nak pi pegang buku sat ! *propar je kiahh oihh*

ececehh kununn kununnnn =..="

wish me luck..
dont wish me loklaq :)

herherherher,miss uolls..
cuti sem nanti kita jum jum jumpa okayy :)

Cekbolat - Port Dickson - Alor Star - Langkawi

Hye ! hye ! lama tak jumpa..meh salam ciom pipi ( muah-muah-muah ) lama tak hapdet sebenarnya =..="
okayy sape la sangat yang orang nak ternanti-nanti.. puhh puhh *hapus angan-angan*

Setelah lame tak hapedet blog inih,bolat datang bergolek nak bercerita tentang keriangan bercuti bersama 2 orang kawan baik cekbolat.. actually bolat nak balik ambil laptop jer,but 2 orang ni nak berjalan-jalan ke kampung bolat so dengan tak sengajanya bercuti la kan :)


hohohokeyy,destinasi pertama adalah kampung cik elmo dan pasangannya bad selaku pemandu pelancong..alah 2 dua hari ja pon dekat langkawi mmg tak puas,sesetengah tempat je sempat pergi.. 


Cik Elmo dan pasangan Tok Arab yang sporting :)
Elmo ngan si Bad mula takut nak naik cable car,naik-naik tak mau turun pulak.. 
haru =="
Jeng-jeng-jeng,ini bukan vandalisme okay ! ni kene hack ni,harharhar :) 
kau adoo name atas gunung mat cincang ? tak hadoooo enn..

 errr,okayy..orang nak teropong dia pun nak jugak ..
cc to Bad..

Terserlah kebolatan =..="
ntah kenape aku rase kesian dekat Bad,maybe muke kesian kot ?herherher


 yang ni dekat kampung cekbolat..saje bawak orang langkawi dan johor kene angin Kedah :)

Jadah sticker L dekat motor =.="

| Bercuti kali ni mmg paling best,asyik gelak + senyum je..mmg best ever :)

Habis je bercuti back to assignment ..*sigh*

Nota - minta - kaki : Muehehehe,anyway mmg sibuk jadi student kan..baru sekarang bolaat tahu susahnya nak jadi student + blogger nih..dah jarang nak hapdet and blogwalking..