Begitu jauh .



Pepetang usha crush main bola tampar dari atas . kehkeh . pftt~
anda nampak laut ? anda nampak spenda terbang . kehkeh perumpamaan apakah ?


View dari tingkap apartment kolej tingkat 3 .
act. rumah bolat sebelah bawah dekat dengan kafe serta koop .
nampak tak faktor kegemukkan disitu ?
orang gemuk tak boleh duduk atas . penat naik tangga .
but kenapa cikbolat di rumah atas ni ?

sebab peminat ajak datang rumah mereka .
kasi makan makan .
kehkeh .

i femes nyahhh *baling selipar*

sebenarnya dekat sini banyak kekurangan . 
tak seperti tempat belajar yang lain . 
mewah dari segala harta benda,bilik kuliah hebat hebat .
disini cuma ada kami . ada KAMI . faham ?

kahkah aku pun tak paham .

walau macam mana pun tempat ni .
jauhnya nak ke Port Dickson . 
jauhnya nak berkaroke .
jauhnya tempat nak dating .
jauhnya nak pergi beli berus jamban dekat Family Store .
jauhnya nak berovernight dekat luar .
jauhh jauhh jauhhh ..

dan lagi jauhhhhh
harapan aku untuk kurus .
pftttt~ 

healthy . kahkah
tanpa kepala . sungguh misteri . sapelah yg gemuk ni .


motif entry ? 

taknak biar tak berupdate . nampak tak betapa tak berkualitinya entry ni ?

42 comments:

  1. kahkah walaupun xb'kualiti segal tetap ada dn b'jaya buat akak gelak golek2..hahah

    ReplyDelete
  2. aku baca baca,scroll sampai bawah , aku nampak gambar tak ada muka . satu soalan peliks dari aku , tu seluar tidur ke ? kahkah :p

    ReplyDelete
  3. hikhik.. ena dah lama x update.. memey x berquality ena ni.. apapun, cantik permandangan... boleh nmpk laut.. teruja!

    ReplyDelete
  4. xpe2. at least dekat ngan laut.

    ReplyDelete
  5. abel : bukan sluar tdur tapi pyjama . kahkah . ngekk hang ni _ _'

    ReplyDelete
  6. lawa r view bleh nampak laut.. kalo bleh, nk stay kat tgkat atas skali, baru beshh.. :D ni kat mane ni?

    ReplyDelete
  7. berkualiti je la,, apa lak tak nya,, hehe

    ReplyDelete
  8. Port Dickson, Selat melaka . Tanjung Agas .
    asrama ke pantai 10minit jalan dah sampai .




    tapi disebabkan sayang lemak . bolat jarang ke pantai =3

    ReplyDelete
  9. ahahahaha ! kelakar lah cekbolat nie !

    ReplyDelete
  10. tak..masalahnya, mana spenda terbang? puas dah tengok gambar, xnampak pun..hahaha

    ReplyDelete
  11. Minggu depan anak JR yg sdg belajar di Johor nak ke PD, ada latihan amali civil engineering di sana...

    ReplyDelete
  12. haha aku dok kat jengka ni lagi terjerumus dgn kemunduran la NYAH..

    ReplyDelete
  13. wah, header barulah..nice2..hihi ala, tang kurus tu..nk 1000 daya, xnak? haa..tpuk dda tny je selera..hihihi

    ReplyDelete
  14. mmg xfaham tp blh gelak lg... hee xD
    **dah kurus :P

    ReplyDelete
  15. mane spender nye? hahaha.. dh kecik mata gua mencariknya..hahaha

    ReplyDelete
  16. wahh...rindunya kat nogoghi....

    ReplyDelete
  17. huhuhu~sabar je wak...utk dpt kejayaan kena ada dugaannya kan? mngkn ni salah satunyala kot? yg pnting gmbar tanpa kepala sungguh suspen hahaha! *yang membaling selipar*

    ReplyDelete
  18. sian2.tapi sabar je la yek, kalau kail panjang sejengkal lautan dalam jangan diduga

    motip peribahasa??

    Ps:adik boleh rikikan utk abg tak?Abg nak cari chalet tepi pantai dgn kolam renang. Harga berpatutan.katne ea?

    ReplyDelete
  19. salam cekbolat :)

    tenang pemandangan kat hostel cekbolat tu...bole melihat pemandangan laut selat melaka hari2...

    update entry mcm ni pun dah okeyy cekbolat...:)

    ReplyDelete
  20. sabaq la cekbolat. lama2 nanti biasa dah tu. hehe

    ReplyDelete
  21. ada sesuatu yang bolat akan rasai sendiri nanti.. walaupun semua benda tu jauh, tapi keakaraban hubungan persahabatan antara pelajar kat situ sangat utuh.tak percaya tunggulah nak habis nanti.. tak cukup baldi menangis..sebab korang banyak luangkan masa bersama2.. :)

    ReplyDelete
  22. duduk tingkat tinggi2 sikit..br bersenam slalu

    ReplyDelete
  23. yeah duduk tinggi tinggi. hari-hari naik turun tangga. InsyaAllah, dalam masa sebulan berat anda akan turun ... hahaha..

    ReplyDelete
  24. alala jgn la sedih2 cek bolat...lama2 nnt biasala la....biaq la jauh....skrg2nya jauh skit dr bahaya kat luaq sana nnt....apapun study lg penting kan...kak as doakan cek bolat sukses selalu yer :)

    ReplyDelete
  25. tempat sis blaja dulu pun jauh jugak. yg dekat cuma pantai jea..hehe
    boleh la dari tak ada apa kan.

    ReplyDelete
  26. Wonderful your blog and very interesting, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  27. bolat blaja kat PD tu area mne? sya blajr kt poli PD

    ReplyDelete
  28. hahaha.. janji tak sunyi dari entri..

    ReplyDelete
  29. ala..tpi view dri tingkat atas cntik..haha

    ReplyDelete
  30. hahaa. entry bolat selalu je eza nak bace.. best2!

    ReplyDelete
  31. biar jauh soh belajar..

    xpe entry tak bermotip ni.. sy salu buat

    ReplyDelete
  32. Study mcm mana sayang?
    Okay tak?
    Sorry ye akak lama tak menjengah. Busy sgt.

    Semoga baik2 dan happy saja di sana ye?
    *love*

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D