Dah Start dah .


Minggu pertama korang tahukan betapa busynya hidup ini . nak terkejar kesana . nak terkejar ke sini . hari pertama kuliah dah sesat cari bilik kuliah . padahal kolej ni kecik aje pun . harharhar XD

takpa . den memang suko berpoluh ni ha .

Lepass tu uolls ! ai dah bersiap punya lawa lawa . eyeliner punyaa melentik sampai ke telinga then ringtone lagu hindustan I tengok tengok kelas batal . macam tutttt je kan . *tarik nafas*


nampak tak betapa banyaknya lopong lopong tu ?

bilik kuliah dengan asrama bukan jauh pun . jalan 5minit pun dah sampai . tapi itulah kelas kadang kadang pun terlambat . nak kata ada buaya MELINTAS takde pun . buaya darat adalah . HAHA .

k tak lawak pun .

Oh ya . Assignment group bolat nanti buat dokumentari dekat MELAKA ! whoaaaa . jomm jumpak . kehkeh .

Heyyy nah gambor terbaruu . kita dah 'labuh' laa tudung ni . cekbolat pegi kelas pakai stokin woooo tak caya ? nak kene snap pic kaki ke ? haha . tapi perangaiii tu masih pfttt ~ lagi . tapaa pelan pelan kan? nak jadi cikgu kannnnnn heheh . maii nak muahh sikit .

tudung senget benget ? kesah pulak aku _ _'
janji cikgu Amy comel . haha .
lepas ni berhaboklah blog ni . *konon konon*
Muahh pipi kiri kanan . 

Nota - Minta - Kaki : sedang menghafal lagu GURU MALAYSIA . erghhhhh _ _'

*agak agak wei jodoh aku dengan pengetua sekolah tak ? haha bini no dua , tiga ? aku kan tak kesah dimadukan . cewahhhhhhhh .

36 comments:

  1. pengetua pun jadila kan,..boleh bodek selalu..haha

    ReplyDelete
  2. tetiba beta rindu zaman dip kat melaka. huwargh
    amboi pengetua pun jadi eh, haha
    happy 2013!

    ReplyDelete
  3. bulat camne nk buat gmbr gerak2 camtu ?????



    mcm best pee..

    ReplyDelete
  4. Hahaha nakalnya cekbolat ni ..umi nak imagine jap kalau dear dah mengajar nanti ..mesti ramai pelajar yang suke .. sebab cekbolat ni lucu

    ReplyDelete
  5. salam cekbolat :)

    wahhhh..kan main lagi nak kasi muahhh eh? hehehe..

    untung laa x kisah di madukan...ramai lelaki suka pompuan mcm tu :P

    ReplyDelete
  6. Mlm nanti anak JR no 3 akan menyambung kuliahnya di UTEM Melaka selepas bercuti seminggu di Alor Setar....

    ReplyDelete
  7. JR : yeke ? ehemm papa JR turun Melaka tak ? hehehhhhh

    ReplyDelete
  8. frust kan kalau dah bersiap,then tetiba batal? haha. Time tu kena upload kesabaran banyak-banyak. ;)

    ReplyDelete
  9. selamat membusykan diri
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. Gambar gif tu takboleh comel lagi ke, kemut je haha

    ReplyDelete
  11. hahaha...lawak lawak...

    weyh!!!banyak gila masa free! tengok jadual tu,banyak takada isi...takapa isi sendiri ye...tidoq ke,makan ke,haha...

    btw,bakal cikgu ke ni,selamat pagi cikgu?bley saya tolong angkat buku2 yg berat tu? :p

    ReplyDelete
  12. wuahhh...bestnye blaja kat kolej da bolat, tahniah yew...huhuhu pic mmg mantop~

    ReplyDelete
  13. haha.kami budak laki kalau kelas batal melencong dulu mana2. spare roti siap2 makan sambil jalan menuju ke pintu gate keluar. hahahahha. kenangan

    ReplyDelete
  14. uish...banyak betul lopongnya. hehehe

    ReplyDelete
  15. belajor rajin...moga dapat capai yg di idam2 kan....

    ReplyDelete
  16. dah bizi la lps ni ye?
    rindu la nanti... ekeke :P

    ReplyDelete
  17. Kami guru Malaysia, berikrar dan berhjanji..mendidik dan memimpin, putra putri negara kita...

    haha..aku hafal ag weyh lagu tu

    ReplyDelete
  18. cik bolat,, post a comment tak nampak laa,, cer ejas sikit,, hehe,, mngada lak aku,, slow2 la weh,, ok dah tu start dengan stoking,, aku kat rumah berfree hair lagi di dalam rumah yang kat bawah walaupun kat bawah tu klinik,, aduss,, bila la nak berubah,, doakan aku gak weh,, nak be better ni,, sob3

    ReplyDelete
  19. hahah tergelak2 akak tengok gambo bolat..gudluck! yes jadi bini pengetua sekolah..gaji DG52 tuh haha

    ReplyDelete
  20. besalah cek Bolat....kdg2 tension ja kalu dh siap2 nk ke kelas tau2 batal lak kan....akak dh rasa cam tu dlu...

    hehehe kena cari pengetua muda la baru sesuaiiii kan....

    ReplyDelete
  21. tak kisah dimadukan?hahaha. jadi betul2 kang baru tau..hehehe

    ReplyDelete
  22. tak kisahh dimadukan???
    masin mulut tu nty cek bolat hehehhe

    ReplyDelete
  23. ooo,, ni yang kate nak datang melake ni,haha,, datanglah cikguu

    ReplyDelete
  24. lambat sebab dok perati buaya darat lettew... hehehe :P

    ReplyDelete
  25. melaka katne bolat?air keroh ka?

    xpe perubahan itu tetap berlaku.kalau kita mampu dan kuat boleh la berubah sekalu gus tapi apakan daya kan... :)

    ReplyDelete
  26. semoga maju jaya ye cek bolat.. comel je sis ni... geeeaaaammmm.. hehehe...

    ReplyDelete
  27. awal sangat start class tu..haha

    ReplyDelete
  28. ble habes exam ni..?? nk ajk dating.. hahahaha

    ReplyDelete
  29. aq dah merdeka dah pon..haha..babai cekbolat..

    ReplyDelete
  30. dah start sem yea. good luck dear. blaja rajin2 tau cikgu

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D