Nak jugak buat entry 1 January . pfttt


Taknak taip panjang panjang . kalau boleh nak taip Happy New Year je . tapi nanti ade yang tak klimaks pulak nak membaca kan ? tak pasal je cakap cekbolat tak bagi nafkah bacaan batin . kahkah .

Okay okay .

dashboard bolat dah penuh dengan entry 2012 . azam tahun baru aku renew balik aje 'KURUSKAN BADAN' semoga dapat pakwe macam Fahrin Ahmad . yela lelaki sekarang kan memilih rupa . ketiak busuk pun takpe janji lawa kan .

ye dak ?

tulis pepanjang pun korang tetap komen 'Selamat Tahun Baruuuuu' itu aje kan . fine aku faham . berbulu aje hati ni nak publish komen . hewww~

Nota - Minta - Kaki : gambar kat ruangan 'cekbolat' tu gambar terbaru . mohon jangan tanya kenapa tak kurus lagi . makcik kafe selalu kasi nasi lebih . dia cakap bolat femes . HAHAHAHA tipuuu . booooo



28 comments:

  1. slamat taun baru...hilang kecomelan kau kalu kurus... :p

    ReplyDelete
  2. ahahaaa... starting entry ni nk kate xxx xde r xxx tp lawak... ekekekee
    selamat tahun baru, klu dapat nasik lebih jual la kat kat org lain xD

    ReplyDelete
  3. disebabkan awal2 kata nanti org wish happy new year je.. nak tulis jugak lah..

    happy new year!! takpe, arini je dpt wish cenggitu.. kan.. kan..kan..

    ok, teruskan azam nak kuruskan badan tuh.. tp, kalau kurus camna dgn nak store personalities tu?? ayat2 dulu kala kat header.. kann..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru wak..hahaha bengang tak?jangan marah nnt kena jual..krole doakan moga azam awak akn tertunai..jnji berusaha yew..igt~tak ada yg mustahil dalm idup ni~ tp pndapat krole r wak...kurus tu bkn pengukur cantiknya seseorang wanita tu,bg krole...jnji kte selesa ngan diri kta~adui panjang lak komen ni hahaha

    ReplyDelete
  5. Plizzzz tolong jgn kurus...kasihanilah makcik kafe tu...

    ReplyDelete
  6. minumlah jusmekfail.... boleh kuruih.. :)

    ReplyDelete
  7. HNY ! <--amacam berbulu x cik bolat dengan komen ni?? hahahha

    ReplyDelete
  8. happy new year!! < saje nak tambahkan sakit hati.. kehkehkeh, kidding ;b

    ReplyDelete
  9. hehehe.. bolat rasanya dah femes kat sana kan> kan?? hehehe.. selamat tahun baru bolat... :)

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru cekbolat. aik, deco page dah lain. haa. hehe. slmt maju jaya

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru sayang :)
    Semoga maintain sweet ya
    Fahrin Ahmad tu boleh tahan aje hensemnya. Hehehe
    Yang penting hati k adik Gill sayang :)

    ReplyDelete
  12. Selamat Tahun Baru ye Cek Bolat...hehe moga2 azam yang direnew tu bkl tercapai ye :)

    ReplyDelete
  13. hihi, happy new year cek bolat.. moga tahun ni membawa lebih keberkatan & kebahagiaan dlm hidup kita semua.. betul ikhlas ni :)

    ReplyDelete
  14. Selamat Tahun Baruuuuu << copy paste jer..kahkahkah

    kurus2 elok la..lagipun jadi kurus ni dah outdated..mana ada org nak tido perluk barbie sekarang ni..semua nak peluk teddy bear jer..:D

    ReplyDelete
  15. nk wishhh HPY NUYERRRRRRRRRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  16. haha,ada ke nafkah bacaan batin? Pelik je bunyik,hahaha...

    Btw,samalah dgn saya pun,just renew azam nak tingkatkan kesihatan & kurangkan berat badan,haha...

    eh,ketiak awak busuk ye? kantoi!...

    Selamat Tahun Baru! :)

    ReplyDelete
  17. Happy new year!
    salam perkenalan cikbolat cute :)
    Follow dia ;)

    ReplyDelete
  18. "tulis pepanjang pun korang tetap komen 'Selamat Tahun Baruuuuu' itu aje kan"

    okay, nk komen macam tu jugak..
    selamat tahun baruuuu... hehehe

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru ye dekbolat.hehehe

    ReplyDelete
  20. Happy New Year!

    Klimaks tak? klimaks tak? heheh.
    Semoga azam ko tahun nie tercapai. Mueheheheh. x)

    ReplyDelete
  21. lelaki memilih rupa eh.? hurm.hee

    ReplyDelete
  22. hahaha adoyai statement takbley blah

    jgn fikir macamtu

    wife abg debab..abg okey je :)

    epi new yer bolat :)

    ReplyDelete
  23. xpe la cekbolat, slow2 la diet..laju2 kang, pengsan pulak nnt..hihi

    ReplyDelete
  24. sila suruh dia kurangkan nasi ye,,, makan yang ok2 aja,,,

    ReplyDelete
  25. nak sebut jugak happy new year..jom kurus!hahaah

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D