What the CRUSH !


Group digabung kuliah .
'Crush' group B . bolat group C .
tapi kami digabungkan kelas kerana lecturer tak jumpa jalan ke kolej .
jadi ...


Crush : Amy .

Cekbolat : paddia (apa dia/kenapa) ? *sambil memandang tepat ke arah matanya yang bulat dalam hati tengah melompat lompat*

Crush : nak number boleh ?

Cekbolat : haa ?? okayy sat *mungkin psal kelas *

Crush : eh Amy !

Cekbolat : awat hang ni sabaq la aku dok tulis ni ? hang minta number kan ?

Crush : number matrik la pipi montel :) 

Cekbolat : hang pernah kena sula hidung dengan chopstik dak weiiiiii, loklaq sey (cuai) *cover malu*

padahal dalam hati 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kenapa awak buat begini ' okay sumpah geli

** buat apa nak cover cun nak ber-awak awak dengan crush . nanti nampak sangat aku suka kat dia . takmau aihhhhhhhhh .

sat sat aku suka cikgu matematik . bukan En.Crush lagi . kahkah . nampak tak ada perubahan disitu ? jadi sesiapa cikgu matematik sila serah jiwa dan raga pada cekbolat . bukan number matrik . huahua

k bye *lambai lambai tangan*



30 comments:

  1. paddia tu bukan padayappa ke? kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Haha amboihhh dear .. nakal ar ... serah jiwa dan raga ecehwah ..jiwang jugak dear ni laa

    ReplyDelete
  3. siapalah dia encik crush yang bertuah tu ye??hehehe..mohon tepek gambo dia..hehehe

    ReplyDelete
  4. hakhak.. ena cukup suka loghat kedah.. hikhik.... choiii, cover cover cun.. lain kali ckp lah terus terang an an XD

    ReplyDelete
  5. so suuuwwweeetttt... ha ha ha :)

    ReplyDelete
  6. Mende nie Boolatt? aku blurr sejenak. Oww, da ade crush ehh. Crush tu macam Koko Krush kerr?? hik3. x)

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha siannye dh tulis tuh bg jela kat dia.... nmpk? taktik disitu..

    ReplyDelete
  8. hehe..abru ko taw laki2 yg jd cikgu tu menawan sumanya..

    ReplyDelete
  9. hahahahahah/.comel je cekbolat nie :)

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. adeh laa.. berubah2 la slalu.. nape x ckgu sains? -__-

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. org skrg tak main dah no hp... mintak no matrik je terus.. hahaha

    ReplyDelete
  12. bkenan ngn cikgu math plak dahhh...kekkeke

    ReplyDelete
  13. Belajar baik-baik sayang :)
    Jangan nakal2 tau :)

    ReplyDelete
  14. hahaha.. amik cik bolat.. xpasal2 malu dah kan

    ReplyDelete
  15. kalau jadi dekat nabila,mesti malu jugak. Takpa,lepas ni,be careful. ;)

    ReplyDelete
  16. ahahahaha~ awak ni bolat...lawaks la hahahahahaha! ada pula jadi cam tu...hampeh...malunyeeee

    ReplyDelete
  17. ahaha, okaylah tu boleh kembang 2 menit XD


    ReplyDelete
  18. salam cekbolat :)

    kan main lagi...senang2 jer nk cari teman pengganti eh? :P

    ReplyDelete
  19. aduhhhhh.. dah syiok dah kalu dia amek no fon kan..bley laa start cocok jarum kan..hahaha

    ReplyDelete
  20. alahaiiiiiii ! tutup muka lah saya kalau dia ghupenyer mintak no.matrik. cisss. hahahaha

    ReplyDelete
  21. kalau dgn crush konpem menggelabah. haha :D

    ReplyDelete
  22. ahahhhaaaa... cik bolat ni nakal laa... huk3 xD

    ReplyDelete
  23. comel nyer mcm gitu.
    malu tapi boleh cover lagi.ok la..hehe

    ReplyDelete
  24. hahaha alahai sian bolat..apa punya crush la

    ReplyDelete
  25. ceh..lagi mau cover macho..control cool je ek..pdahal hampa dah tu.hehe...siapa 'crush'?? ca ketinggalan story ker??

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D