eh hai !


Assalamualaikum . Hyeeeeeeee !

*sapu sapu blog*

gila seminggu dan berminggu sudah tak berhapdet . alaaa bukan ade sape trtunggu bolat update ke idak kan . sape la bolat untuk disayangi . isk isk isk . hmm finee finee . *merajuk*

kayy takde sape kisah . teruskan membaca .

bolat ada macam macam nak cerita . pasal crush . pasal nenek . pasal pasal pasal .
ahhh macam macam dan macam . tapi taktahu nak start dari mana . ehh apa aku tulis ni .

cuti raya cina broadband dekat rumah dah expired ,
abah pulak sibuk dengan nenek . nenek sakit teruk skarang :(
sape follow entry bolat dulu dulu yg nenek sakit tu tahulah . hmmm

ni balik je kolej . esok lusa dan mid term . *sigh*
esaimen tiga nak kena hantar minggu ni, bolat masih melenggang .
arghh tensennnnyaaaaa .

No bolat No . jangan mengeluh .
Go bolat Go , teruskan senyum dan ketawa . hehe
Never say never okay .
okay ape dah aku melalut ni , katak pun boleh tercekik baca ni . eh tu pun kalau katak tu pandai baca . harharhar k tak lawak .

jangan gelak .

tahan .

okay mmg tak lawak -__-

ehmm maaf tau tak dapat nak blogwalking . maaf maaf dan maaaaaaafff  >,<

34 comments:

  1. hahaha sama la, dah abis quota. sabar je la

    ReplyDelete
  2. kita pun balik esok hokeh ...

    ReplyDelete
  3. selamat ber'mid term'.hehehe

    ReplyDelete
  4. lame aku tggu taw ko update skrg bru update hehe >:D

    ReplyDelete
  5. semoga nenek cekbolat cepat sembuh and cepat2 kembali berblogging cekbolat ! :)

    ReplyDelete
  6. utamakan yg terpenting. selamat ber-mid-term bolat :D

    ReplyDelete
  7. Apa nak takutnya esaimen tak siap...dunia tak kan kiamat punya..Kalau kena marah stanby kapas banyak2 utk sumbat telinga, habis cerita..hehehe...

    ReplyDelete
  8. no bolat no
    go bolat go..!!
    hehehe

    ReplyDelete
  9. saya doakan nenek bolat cepat sembuh dah elok kesihatan dia.. doakan bolat berjaya buat esaimen dan exam jugak :)

    ReplyDelete
  10. buat assingmnt anda dgn tenang..hehe..aku da abes zmn tu:)

    ReplyDelete
  11. ketahuilah yang bulat tidak dimaafkan,, hahaha,,

    ReplyDelete
  12. sama la kita cekbolat lama x update,,lama x blogwalking......huhu..

    harap cekbolat tabah jek mnegharungi liku-liku kehidupan sebagai pelajar ok.. Shah dah abis.. Alhamdulillah.. hehe...

    GGCB... maknanya GO GO CEK BOLAT

    ReplyDelete
  13. hahaha~ bolat...bolat...sebenarnya ramai jgk tnggu entri trkini dr bolat..but ktaorang tau bolat skngni sibuk ngan pelajaran kan~ ala... takpa utamakn yg penting dahulu~

    ReplyDelete
  14. go bolat go!! go, go power rangers.. eh2 salah page eh..

    ReplyDelete
  15. cool Bolat cool....relax Bolat relax...hehehe smg semua kembali okay yer....:)

    ReplyDelete
  16. Siyes Bolat..memang tak lawak :P

    *rajin2 buat assignment tu ggggrrr

    ReplyDelete
  17. Semoga cepat sembuh.

    Cpt buat esaimen tuhh. kang kena sula :P

    ReplyDelete
  18. prinsip ca masa zaman blaja : wat keje last minute MESTI siap punya... :)

    ReplyDelete
  19. Innalillahiwainnailaihirajiun. InsyaAllah, semoha nenek cepat sembuh. Jangan putus asa untuk siapkan esaiman tuuu :p

    ReplyDelete
  20. semoga tabah dan cepat sembuh...

    ReplyDelete
  21. InsyaAllah segera cepat diberi kesembuhan...

    ReplyDelete
  22. 0o, patut la..sy pon sama jgk, susah nk online skrg..hehe pape pon, semoga nenek cik bolat cepat sembuh okeh..

    ReplyDelete
  23. moga nenek bolat cepat sembuh :) moga berjaya dalam exam.. buat betul2..

    ReplyDelete
  24. ha buat lah apa yg patut.. apa apa pun good luck mid term k

    ReplyDelete
  25. moga nenek cepat sembuh...

    akak pon jarang2 update...

    ReplyDelete
  26. semoga esaimennyer siap dengan jayanya :P

    ReplyDelete
  27. okey, memang tak lawak..huhuhu *gelak amik hati*

    haaa..lawak x? lawak x? hahahaha

    ReplyDelete
  28. xpe kalo busy stdy xdpt bw.. paham3, hehe..

    ReplyDelete
  29. go bebeh go ! eh, nak kemana? bhahaha.

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D