Gaza Bluetooth KesedihanMU :)


Pada malam jumaat yang lepas . saya bersama beberapa orang teman serumah menghadiri majlis " Gaza Bluetooth KesedihanMu' . betapa ramainya manusia manusia kolej saya telah datang bersama sama devide bluetooth akan kesedihan itu . Alhamdulillah . sebab saya pikiaq ramai tak pi . tapi bila tengok petang kejadian itu kemain meriah ade ekspo bagai . jadi semangat saya nak pi tu bertambah berkobar kobar .

mesti korang skip kan perenggan pertama ni ? isk isk *lap hinguih*

dendangan lagu Gaza dari budak Pengajian Islam .

Terkilan tak dapat beli skarf Gaza yg rm10 tu . huaaaa :'(

skarft gaza(kawan punya),yg bulat kecik (tatau nama), dan bendera yang dilekatkan dekat dinding . huahua


ada Salima af, ada penyampai radio Ikim.fm, dan beberapa ahli panel jemputan yang lain *tak femes*  kehkeh . entah kenapa seronok pula pergi , bersemangat tunggu sampai habis pukul 1 pagi . dah la esok tu pukul 8.30 . memang lebam la mata ni kan . ngeh ngeh ngeh .

terkilan tak sempat beli skarft Gaza tu . saya nak ! saya nak ! erghhhh >,<

34 comments:

  1. yg bulat kecik tu nama dia buteng laaaa syggg...


    tu pun x taw... :p

    ReplyDelete
  2. hari tu pun banyak kali buat event pasal palestin ni,,, sadis tol, yang paling sadis bila penduduk sana sendiri dijemput,,, dorang bahagia dapat syahid,, alhamdulillah,,

    ReplyDelete
  3. hafiz : saje nak tnggu sayang habaq :P


    muja : ha ah , itulah yg depa cita, org sana sambut kita dengan keadaan tak ckup kaki tngan dan sebgainya . *sebak*

    ReplyDelete
  4. wah, sampai pkul 1? salute lah sama cekbolat..hihi

    ReplyDelete
  5. la ,,kenapa x beli...caya lah cekbolat..=P

    ReplyDelete
  6. Saya pun teringin nak skarf tuhh.

    ReplyDelete
  7. next time beli ye cek bolat.. hukhuk.. ena pun tak pernah beli benda tu.. derma je byk untuk gaza...

    ReplyDelete
  8. dulu pun nak jugak skaf tu tp xsempat nak beli dah habis

    ReplyDelete
  9. ramai buat event ni skng.
    moga moga membantu ye

    ReplyDelete
  10. mst best kan dpt tgk majlis ni ye cek Bolat....sesungguhnya kita akan insaf bila kita tau nasib depa di Gaza xsesempurna kita di sini...

    ReplyDelete
  11. Yg paling sadis bagi JR sbg rakyat Malaysia ialah sampai sekarang kerajaan kita masih tak mau mengiktiraf kerajaan Hamas yg memerintah Gaza. Mungkin Malaysia takut kpd Amerika??

    ReplyDelete
  12. sbb tu kau kena berbut awl2.. hahaha !

    ReplyDelete
  13. bersemangat cuci mata ke cekbolat?hehehe..mesti meriah ni...

    *ct xskip perenggan prtama tu :P

    ReplyDelete
  14. Xdapat beli skarft tu berdoalah untuk kebahagiaan dan keselamatan mereka di sana..amin :)

    ReplyDelete
  15. salam cek bolat :)

    terharu ayie dgn sokongan berterusan rakyat malaysia/ ummat islam dgn penderitaan rakyat palestin di gaza...

    ReplyDelete
  16. cekbolat cop yg mne satu antare 7 org cik abg kt ats tuh? hehehee xD

    ReplyDelete
  17. next time ada jual lagi leh la beli ye. heheheh

    ReplyDelete
  18. aku pun suke kt skaf gaza tu.,,,xtaw mne la diorg dpt

    ReplyDelete
  19. saya ada skarf gaza tu.. nanti nak pakai lah :)

    ReplyDelete
  20. moga2 event mcm ni dpt membantu mereka..tahniah cek bolat berjaya tunggu sampai pukul 1 tu..

    G6PD tu penyakit kekurangan enzim G6PD atau bawaan genetik boleh meyebabkan anemia jugak..

    ReplyDelete
  21. entahnyaaa button!
    salima af?? yewww sape tu? ;p

    ReplyDelete
  22. saye baca lah 1st paragraph tu :p

    nanti ade lg event gaza ni beli la shawl ni, sayang tak beli..

    ReplyDelete
  23. apa pun..yang penting support gaza..

    ReplyDelete
  24. slalu yang scarf gaza tuw mmg cepat abes. kat uniten dulu ade buat jgk. tp xbeli. sbb ramai da kerumun dulu. huhu

    ReplyDelete
  25. akk nak taw dakk . kat sini belambak bnde alah tue kak ! hehe

    ReplyDelete
  26. semoga bantuan disalurkan ke palestin dapat membantu skit sebanyak

    ReplyDelete
  27. ala kesiannya dia..minta la kat kawan tu..buat muka paling kesian mesti dia bagi punya

    ReplyDelete
  28. bagusnya dia pergi join event event camni;)

    ReplyDelete
  29. Kalaulah kesedihan tu boleh di bluetooth kan..

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah. Hehe bestnya ada event macam ni kan

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D