Pembinaan Model tadika .


Midterm berlalu dengan dasyat . 
sangat kesibukan .
ini je mampu hapdet .



separa siap .

Tadaaaaaaaa . sekarang tinggal assignment berkompolan . 
gambar atas ni subjek Falsafah . buat tadika mengikut pandangan tokoh falsafah.
inilah kerja sebagai cikgu . banyak habiskan duit hanya kerana bendatang ni  *bendatang pom bolaih*
tu tak buat lagi hiasan dalaman , meja kanak kanak,sudut ict, karpet,hiasan dinding . whoaaaaa .
berkobar kobar nak siapkan .

nanti dah siap bolat kasi tengok . haha tengok je jangan pegang . herherher XD

nota - minta - kaki : *banyak mengahbiskan masa ditwitta . mengarut barut . hewhew*

25 comments:

  1. kalu saya, sya bagi full marks utk tugasan nie KAHKAH :P

    ReplyDelete
  2. wah2....arkitek plak bolat nih...

    ReplyDelete
  3. buat cecomel keh. nanti nk tgk :D

    ReplyDelete
  4. comell tengok warna warni cardboard tu..cepat siapkan tak sabar nak tengok ada perabot lak. hihi

    ReplyDelete
  5. lor, jd cikgu pon kena buat plan2 ni eh..dh mcm arkitek la pulak :D

    ReplyDelete
  6. buat assignment dengan muka secomel mungkin ye?? heheheheh All the best siapka semua tu... Chaiyyoookkk!!!!

    ReplyDelete
  7. laa,, mj tk lagi kena buat bnda cenggini,, hehe

    ReplyDelete
  8. kalau dah siap mesti cute gile ni hehe

    ReplyDelete
  9. kalo bukak tadika nanti panggil akak jadi cikgu ek...free of charge punyaa ^^

    ReplyDelete
  10. Harmoninya adunan kaler yg Cikbolat buat, damai...silap2 budak2 akan tertidur dlm kelas kerana damai sangat...

    ReplyDelete
  11. wuah! cantek r bolat...nnt update yew model yg da siap smuanya...em...krole tngok gmbar bolat kat FB tu makin kurus r...ada tips2 kew..ce kongsi~

    ReplyDelete
  12. wahhhhh..menarik la...x sabar nk tgko yg dah siap...

    yg 2 bilik kecik tu msti toilet kn..hehehe.

    ReplyDelete
  13. ni kerja yg sangt rumit..perlu bantuan tak bolat??hihi

    ReplyDelete
  14. masa hana belajar ipg kkb. xkena buat ni.hehe tapi nanti ada subjek TDP. kena buat benda ni. simpan tau benda ni.

    ReplyDelete
  15. cik bolaaattt..buat kan umah kucing untuk saya! hahaha

    ReplyDelete
  16. pe kata ko buat ikut teori falsafah aku :)

    ReplyDelete
  17. comey.. dah siap jgn lpe tnjuk! hee

    ReplyDelete
  18. ohoii..buat model..

    muhun letak model yang seksi2 kat dalam tadika tu..hahaha

    ReplyDelete
  19. pergh.. boleh jadi arkitek nih.. hehe

    ReplyDelete
  20. fuh..dah macam professional architect plak finishing nya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  21. cepat siapkan cek bolat! saya tak sabar nak tengok ni...

    nanti boleh la ajar saya subjek falsafah ni. saya minat jugak tapi tak berpluang... cek bolat ajar la secara sempoi2 je. ehheh

    ReplyDelete
  22. pandainye cikgu ni buat model... abis study leh jd arkitek... ekekee xP

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D