dari jari ke kaki . what the fuuuuu bolat !


Pagi Jumaat nan indah . Alarm berbunyi telah ku snoozekan 10 menit . sambil meleleh air liur . bunyi bising roommate kelam kabut kelewatan bangun .

terpisat pisat cekbolat .
alamak . aku pun lewat . ku pandang bawah ada botol air bolat yang terjatuh dari katil . dalam hati

"lompat jelah . pakai tangga lambat"

dan lompat .

kaki lending atas botol air dan .

"Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" mengerang kesakitan yang teramat sesangap sesangat .

Okay time ni tak nangis lagi .



Berjengket lah bolat ke kelas . gara gara silap lending .

Mula pagi tu bolat jalan still boleh kover lagi . laju pulak tu . mai petang masa hantar assignment dah mula sakit sakit ngilu . balik dari hantar assignment . buka je pintu rumah . landing atas katil . buka pesbuk . youtube . twitta porntube segala jadah .

tetiba *nak klimaks ni*

menangis teresak esak macam kanak kanak laibina mengesat hingus bertakung atas bibir . meronta ronta macam orang sawan . roommate pegang kaki dengan tangan bolat macam pesakit kena rasuk . bolat siap gigit teddy bear sebab tahan sakit . nasib tak putuih tangan teddy tu !

still taknak pergi klinik ;D 
punya degil .
hari ni dah okay sikit kut . 'kut' la kan . doakan kaki saya cepat sembuh . nak mencangkung sakit oih ! haha acano nak yayak ni . agagagagaga . kalau tak surut bengkak kaki ni memang klinik la jawabnye .

sem lepas jari kena kipas entry INI . sem ni terjun katil lending atas botol air . sem seterusnya ? arghhhh

Nota-minta-kaki : takley blah menangis macam bebudak . lepas nangis terus tertidur . LOL !

18 comments:

  1. moral of the story, dah jangan nak lelompat lagi...tak tau lepas ni apa yang sakit pulak :P

    ReplyDelete
  2. sape sruh gatal2 pi terjun katil...

    ReplyDelete
  3. hi cekbolat.love your blog. new reader here. baru je follow awak td lepas baca 2-3 entri. best je awak happy je. that's great awak pandai kawal mood awak. biar kita sedih asal orang lain bahagia. saper jd kawan awak mesti beruntung. haha. ok, komen ni macam saiko dah. well, nice to meet you cekbolat.haha.

    ReplyDelete
  4. buas nih... ahahhaa
    nakal la si bolat nih... heehe
    dh susah nak yayak... ayooo
    ekekee xD

    ReplyDelete
  5. tu la buas sgt..hahha smoga cepat sembuh ye bolat syg :)

    ReplyDelete
  6. Auakkkk....terseliuh. haaaa kan. Kelewatan lg. Ni msti alarm snooze bunyi lagu 4u2c...hahaha fiona...

    Ok skang dh kena jln dgn kesopanan dn kesusilaan. PERGI KLINIK!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Aiseh terseliuh tu.. Urut la sikit dengan minyak angin..btw, guna la toilet duduk.. Huhu.. Kalau dekat asrama yg xberapa nak menyelerakan tu lapik ja la tisu sekotak.. :-)

    ReplyDelete
  8. gi la kelinik.dia tak cucuk. haha

    letak je minyak panas dulu..picit sket2 :)

    ReplyDelete
  9. tu la buas sangat.. x sedar dia dah besar.. huhu.

    lain kali jgan lompat2 lg dik..

    ReplyDelete
  10. ramainya dokter saya . haha :)



    thanks kalian ;D

    ReplyDelete
  11. mohon ko berguling-guling pi kelas...:P

    ReplyDelete
  12. Kesian anak penakan pakcik...kalau dekat2 tentu dah pi urut kaki cikbolat (dikecualikan dari bayar pengeras)...

    ReplyDelete
  13. sbb mcm ni kaki akk masuk plat besi..waa!

    ReplyDelete
  14. ouchh...sakit woo, kalau salah landing macam tu..saya pernah kena dulu sekali time tertido kat opis gara-gara buat tender..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. nak kena urut tu bolat.. kalau tak, masuk angin.. bahaya

    ReplyDelete
  16. alahai..itu pasal orang tua2 cakap, malang nie xberbau..hehehe pape pon semoga kaki cik bolat cepat sembuh yer..kasi taruk la jgk minyak2 urut skit..

    ReplyDelete
  17. kalau tak cukup praktis tolong jangan terjun macam tu ok, kalau teringin nak terjun jugak, please praktis selalu.. ;D


    syukur cuma terseliuh.. aku pernah terseliuh jari manis tgn kiri masa zaman mandi paya dulu.. kesannya jari sedikit bengkok dan sengal² dengan pergelangan tangan. :)


    sem lepas jari kena kipas .sem ni terjun katil lending atas botol air . sem seterusnya mungkin kau jatuh hati ke siapa tau kan.. haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D