Projek Model Tadika 10.987436juta

Assalamualaikum !
Hyeeee *lambai lambai sepanduk*
nampak tak kebongkakkan tajuk tu ? nampak benor menipu . harharhar XD
takde juta-jutanye pun _ _'

entry yang sebelum ni bolat ade tunjuk rangka model tadika kan ? 
seperti yang dijanjikan bolat dah siapkan model tadika tersebut . tapi malangnya ..


mengambil masa 4hari.

Okay model di atas ni adalah model dari rangka yang bolat tunjukkan hari tu . masa bawa ke kuliah . pelbagai halangan ditempuhi . malangnya model tadika ini roboh akibat ketidak-kuatan dindingnya .

sobs sobs T___T

maka dengan itu .
bak kata encik pedal a.k.a mr shrek - 'membazir itu amalan syaitonnn'
kami terpaksa membina model baru bagi menggantikan model kelas yang telah roboh .

disiapkan dalam masa satu hari.

Ini model baru yang lebih rapi susunannya dan lebiih kemas .tapi warna lantainya kami menggunakan warna lembut . dan dindingnya tidak begitu tidak padat seperti model lama .



cekbolat sayangkan model lama yang meriah itu . tapi apakan daya . masa takkan kembali bak kata p.ghamlee. hewhew *habis jahanam nama org tu*

lagipun yang baru meriah juga . fuhh *lap peluh*

yang terlibat dalam menjayakan projek 10juta ini ialah : bolat and the gang

Model tadika dibina mengikut konsep tokoh falsafah John Dewey . Bagi pendapat beliau kanak-kanak belajar mengikut 'Learning by Doing' dan p&p berpusatkan murid . Maka dengan itu,kami telah membina ruang permainan dan kawasan lapang untuk kanak-kanak bermain . Selain itu,penggunaan warrna juga mempengaruhi kognitif dan emosi kanak-kanak. fuhhh .

Doakan kami berjaya :)

30 comments:

  1. baru ke lame tetap cute ape. hehe. gud luck :)

    ReplyDelete
  2. Tengok model tadika yg comey tu, seperti teringin nak balik ke zaman budak2 tadika..sweeeet..

    ReplyDelete
  3. wah..seronok la ko bljr. comel2..all the best =D

    ReplyDelete
  4. Semoga success! Ceria membangkitkan minat kanak2.

    ReplyDelete
  5. kreatifnya Cek Bolat and the gang...kak as mcm nk kembali ke zaman tadika lak...hati pun tenang...xla serabut kan....gud job dear !!!

    ReplyDelete
  6. wah comelnya boolat..

    eh eh maksud abang comelnya model tadika boolat ni :)

    P/s : bagi taknak menyakitkan hati sesiapa, abang nak bagitau boolat pon comel gak :)

    ReplyDelete
  7. ceria je akak tgk model tadika nie.. gud job Amy.. :3

    ReplyDelete
  8. yeah dah siap!! bila boleh sya daftarkan anak kat sini? :P

    ReplyDelete
  9. nampaknya kena belajar kids behaviour sekali lah.haha

    ReplyDelete
  10. wah comel la model tadika tu!ase mcm nak telan2 model rumah sebab geram comel sangat2..apekah?hahaah

    ReplyDelete
  11. Uit pos kat cni satu, gua nak maen ngan anak-2 patung gua xD

    ReplyDelete
  12. yg baru ni pon okay jugak. hehhe

    ReplyDelete
  13. hbt2..
    jgn lpe wat tuk aku 16 bongkah rumah pasni..
    hihi

    ReplyDelete
  14. fulamaks...dasat tol la bolat ni..seriusly...cumil model tu..hahaha! kena tempias tuannye kot ngeee~

    ReplyDelete
  15. wah, lawanya..kreatif betul..pape pon, gud luck okeh..hehe

    ReplyDelete
  16. wau,, cutenya,, pndai buat,, kalu sya,, mungkin tak terbentuk tu,,

    ReplyDelete
  17. xpe la. nak wat mcm mana kalo benda tu nak jadi. yg baru tu pun not bad hape.

    ReplyDelete
  18. cantiknya...kretip btl lah.. kalo cmnih smbung dgree nnti nak ambk jrusan cam cik bolat la hehehe

    ReplyDelete
  19. comel.. klu yatt buat..jahanam..haha

    ReplyDelete
  20. Alahai dua2 comeyyy..yg lama lebih kalerfull :))

    ReplyDelete
  21. ouch . . .

    comel2 seyh . geramm . :)

    ReplyDelete
  22. tp still nampak meriah sangatttttt

    ReplyDelete
  23. dlu akk slalu tlong membe2 dps akk wt asgmnt diowg..n asgmnt sndri terbengkalai..hahaha...seyes asgmnt dps..best tw..=)

    ReplyDelete
  24. sangat comel....ni untuk subjek apa

    ReplyDelete
  25. terlebih meriah sampai roboh ye....he3..
    best nyer assignment tu....

    ReplyDelete
  26. Masa tadika dulu suka main ja.. Love the play room..haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D