Return .

Assalamualaikum dan Hai bloggers !

Intercity the best . ahaks *juling mata ke atas*


Malam ini saya akan naik bas pulang ke Port Dickson . maka berakhirlah 'STUDYWEEK' 
Isnin ni nak exam dah oih ! Uh tak sabar nak cuti sem . abang tiri dan ahkak tiri den nak kahwin . ekekeke .

Ehm Kenapa pilih Intercity ? sebab ada wifi ! sebab ada plug nak cas Blackberry saya yang cepat low batery ! dan paling penting dapat FREE botol air pendek dan roti sekeping ! 
hahahahahaha XD

Tapi lambat sikit lah , ala ala Kak Senah goyang kaki tekan minyak la kan .
takpa biar lambat asalkan selamat . kalau sampai Seremban pukul 4pagi tak ke haru den . Mano ado bas pukul 4 pagi ke Port Dickson yedak ?

nota - minta - kaki : Final exam ~ Final exam ~ Final exam~ harap dapat gondol dekan lagi ! yeyy

30 comments:

  1. take care bolat..gud luck in final exam..btw, lawa ah design blog baru..hehhehe

    ReplyDelete
  2. jaga diri dan good luck yo! buat sehabis baik tau.

    ReplyDelete
  3. tringin jugak nak naik bas ni. hehe. good luck final yayang !

    psstt jom la pesta buku sabtu ni XD

    ReplyDelete
  4. haa , gud luck ~ insyAllah

    ReplyDelete
  5. dah lama tak naik bas jalan jejauh ni..

    ReplyDelete
  6. excited kau kan nak balik pd.kahkah

    ReplyDelete
  7. Hi..
    Saya budak baru di dunia blog,
    Do follow me please :)
    http://iniblogmaynisafarouk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. intercity? Transnasional FTW..!! haha

    Perlu ke Free Education di Malaysia

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    ReplyDelete
  9. jg diri gemuk..kalau ada org ngorat jgn layan..kah3

    ReplyDelete
  10. Semoga dpt anugerah dekan & gud luck...

    ReplyDelete
  11. selamat berexam la ye.nanti sampai seremban gitau.abg gi amek.hehehe

    ReplyDelete
  12. stress tak nak naik bas city liner ke PD tu? den dulu sanggup naik teksi share ngn kawan2

    *all the best utk final :)

    ReplyDelete
  13. alor star ke seremban rm46 including makan minum, wifi n plug enset? berbaloi gak tu.

    ce tanya abang drebar bas tu..berapa dia nak jual?

    P/s : sori lambat balas,quite bz lately :(

    ReplyDelete
  14. dah lama tak mai blog cekbolat kiteww. lain dah design blog. sangat nice ! and leklok do PD =D

    ReplyDelete
  15. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. peh aku xtaw pun bas skrg ade wifi n tmpt charger..siap ade mknan lg

    ReplyDelete
  17. kalau lyla, nk yg ade wifi gak... wakakakak ~

    semoga menggondol dekan lagi :)

    ReplyDelete
  18. Canggih dah bas sekarang da wifi ye. Siap dapat makan lagi..

    ReplyDelete
  19. tudiaaa... Tau dah dia dok mana, lepas ni bley pi buat suprise hahahaha ;p

    ReplyDelete
  20. singgah sini :)
    intercity best.. jln jauh syok naik bas nie

    ReplyDelete
  21. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  22. untunglaaahh.. jeles *2 saat* hahahaa :P

    ReplyDelete
  23. bestnyer.siap ada wife lagi tu.menarik tol bas skarang.

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D