Persiapan Perkahwinan .


Cuti semester sebulan gua sibuk . Sibuk ngat ngat . Bolat terjah aje blog blog hangpa , kdg2 saja tak tinggal komen . Komen dalam hati . hihik . Sibuk dengan persiapan perkahwinan . Tema perkahwinan dan barang hantaran bolat yang uruskan . Fuh majlis akan berlangsung seminggu lebih dari sekarang :D

Uhh tak sabarnyee itewwww .

sumber google

Tak sabar nak melaram . Majlis tak besar sangat pun hanya keluarga terdekat gitew gitew aje . Keluarga terdekat pun dah ramai rasanya penuh dua khemah ke ntah . Hahahaha . Baju pengantin dah siap . Barang hantaran pun hampir siap . Doorgift pun separa siap . Fuhh *lap peluh*

Btw bukan bolat yang kahwin . Abang sulung bolat anak abah dengan isteri beliau yang dulu senanya yang nak kahwin . Ekeekeke . Oh ya lepas je abang bolat kahwin ni ai jadi Mak Sedare 'Segera' . Dapat anak buah seorang dengan 'Segera' !!  hahahahaks . U know what I mean ?

Nota - Minta - Kaki : Tengah cari jawapan  siap siap untuk soalan 'Amy bila nak langsung?' masa kenduri nanti, ehemm . calon pun tak menentu lagi  (T^T)


28 comments:

  1. tu la awak . cepat la sikit . boleh ?


    hahaha ;D

    ReplyDelete
  2. cpt skit kawin...xsabau nak mkan nasik mnyak

    ReplyDelete
  3. mai sini kawin ngn aku kenduri 5 hari 5 malam

    hahahaha

    ReplyDelete
  4. owh.. igtkan cik bolat tadi yg nk kahwin...

    ReplyDelete
  5. Untungnya abg Cikbolat dpt yg segera2...tak payah bersusah payah kan???

    ReplyDelete
  6. SELAMAT PENGANTIN BARU BOLAT... MOGA DAPAT ANAK_ANAK YANG COMEL.. YANG BOLAT_BOLAT JUGAK MACAM MAMANYA... KByeee... HARHAR .. :P

    ReplyDelete
  7. lah ingatkan die kawen tadi..haha

    ReplyDelete
  8. kalau ena duduk dekat2 rumah cek bolat, lama dah nak g.. hehehe

    mula2 baca td ingat cek bolat yang kahwin.. =D

    ReplyDelete
  9. ingat cikBOLAT kawin tadi LOL :P

    semoga cepat2 kawin.haha

    ReplyDelete
  10. wow sekarang bolat busy jadi deco wedding ea, hehehehe. entah, bila bolat pulak nak langsung kenduri ? bab calon dun worry, nanti ade lettew. hewhewhew

    ReplyDelete
  11. Selamat penganten baruww~ tak kesah la sape yang kawen. Anda bila lagi? ;P

    ReplyDelete
  12. ang p ikut abg ang kahwin skali..jimat belanja 1 majlis je

    ReplyDelete
  13. huhuhu~ ingatkan bolat yang nak kawin, smngat dah krole bca dari mula lg hihiih...cantik pelamin tu~~~ biasa r bolat kalo nak dekat da kenduri2 kawin ni kena pla abg sndiri pergh! tidur pun tak cukup~ sabar yew..bolat boleh tu hihihi

    ReplyDelete
  14. macam tu ke pelamin nya...lawa la kalau macam tu..:)

    ReplyDelete
  15. pelamin cantekk kaler cmtuh !
    moge jodoh cik bolat pon cepat
    sampai nti.hehe

    get ready jwpn sesiap. satgi
    konfem kena tnya soalan tu hehe

    ReplyDelete
  16. Bolat. Tema warna biru,pink & purple lembut ke? Wah 3 warna tu memang my favourite color. Thanks lah bolat sbb share sumber google tu. Hehe. boleh buat ni utk majlis i.haha.

    bolat. Dah boleh jd perunding perkahwinan dah. Layak dah. :-P

    InshaAllah, ada. Tp kita tak tahu siapa. Wait & see je k. :-)

    ReplyDelete
  17. baru nak puji pelamin tu cantik..ingat bolat yg buat haha btw selmat pengantin baru bolat!! eh salah..abg bolat :P

    ReplyDelete
  18. laa, ingat cik bolat yang nak kawen..hehehe xpe la, dah rezeki dia nak dapat anak segera..hehehe

    ReplyDelete
  19. Ceh.. Igtkn bolat yg kawen.. Haha

    ReplyDelete
  20. Itu dnamakan jdoh...eehhh...dh lmer plak rietta xbertandang ke sni...

    ReplyDelete
  21. hihi igtkan cek bolat dh td....xpa..ada tu, k.as pon dok tgu org msk minang ni :)

    ReplyDelete
  22. nice deco. im inspired. heheks

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D