Sibuk dan Puasa



Assalamualaikum !

Macam mana puasa okay ? Bazar selalu pergi ? Jumpa pakwe makwe kat bazar ? Pergi dating ? Pergi TERAWIH ?

Tahun kedua puasa ramadhan jauh dari family . Alhamdulillah okay . Rindu tu ade la,tak teruk sangat macam nak mampus bersyukur sebab masih lagi duduk kat Malaysia . Dari mereka yang study kat luar negara tu . Lagi sedih .

kahkah sebenarnya nak perli kat manusia yang suka buat rindu teruk . padahal rumah sejemput seberang highway je . Tetiap minggu balik . Balik hari pun boleh . geram ni geram .

Puasa tahun ni best dengan housemate baru . rumah selalu aje bising . penah catat rekod bising ya rabbi nasib warden jerkah je . hahaha . bangun sahur pun bising . nak tahu senyap adalah bila tdur . tu pun kalau tak berdengkur la . Biasalah dalam rumah 2 negeri je . Utagha-Selatan . opkos la Kedah ramai . awek Kedah kalau sembang tak hengat dunia .



Taddaaaaa . sihat kan ? yang kanan tu sedang cuba mencuba sekeras upaya untuk mendiet . Ada nampak macam cikgu tak ? hukhuk nak kurus sesungguh ni . nak kahwin cecepak . kahkah .

okat bye nak sambung buat rancangan mengajar . hehe :D

Lepas Rindu .


Assalamualaikum ! Hyeeeeeeee ;D

fuhhh habok habokk ahh blog ni . Apa khabar readers sekalian ? sihat ? masih boleh menaip macam biasa ? membebel macam biasa ? masih menatap blog bolat , cewahhhh ! masih ? masih ? masih ?

Dua minggu sudah dalam Semester Tiga . Masih alam junior lagi . Kenen kenen laaa kan . Rumah baru , Housemate baru , Lecturer baru , fakwe pun baru ? ahakss . ahh gitu la baru baruu . Result alhamdulillah okay ! tak dekan pun semester dua . semangat pun so so je sem lepas . hmmm

Oh ya belek belek jadual kelas nampaknya aktiviti fizikal semester ni banyak di luar kelas,bulan posa lak tu . kurus ai lepas ni uolls ! kerlass kau jemah . Pakai baju 'Papelem' lepas ni . wakakaka ;D

Itu jela nak update . Wifi pun siput dut dut kat kolej ni , blogwalking kadang kadang baca je dalam hati tak dapat komen  . Nanti ada masa bolat update dan blogwalking ! Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarak ;D

Daaaaa ;)