Hanya Gambar



Demam exam and i'm on DIET :')

#Homesick #Fever #MissSomebody

Raya . Rasa dan Menantu . eh ?

Assalamualaikum !
Salam Aidilfitri buat bloggers sekalian :D

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin bolat ucapkan . maafkan saya jika terkasar menulis . terkasar bahasa , merapu , merepek , mereban , meroyan . Annoying kan ? maaf :'(

Alhamdulillah syawal kali ni bersama keluarga , cuma terasa sikit kehilangan maktok . Selalu buat lemang . kali ni takde lemang . Ingat raya ketiga tokwan nak bertunang dengan maktok baru . ehem tak jadi sebab bakal maktok baru teringat ex husben beliau yang dulu . atetetetete :3


Abang , mama and bolats !

Di kesempatan raya ni . Ramai ler bawak fakwe makwe datang ke rumah kan . jumpa mak ayah . ekekeke alhamdulillah . Tahun ni babah dapat 3 menantu . on the way kakak bolat yg sebapa tu awal bulan sembilan ni . Sekarang tinggal bolat dengan adik je .

Ehem . habiskan diploma dulu kata abah . hiks



Kalau ada jodoh . sejauh mana pun saya pergi . Dengan siapa pun saya bersama sekarang . Saya akan menjadi milik awak juga dengan izin Allah :)


Bazar,Mercun,Puasa semualah !


Assalamualaikum .

salam sejahtera dan salam satu Malaysiaaaaaaaaaaa *krik krik krik*

Mentabahnya saya berdepan bulan puasa ni . panas terik angin Port Dickson balik Aloq Staq pun sama jugak . Bak kata orang kedah 'panaih lit lit' , 'panas meghelit' ahh semua dia boh aih . hahahaha :D

Setiap kali buka dashboard blog . Sebak tak terkata , sebab dah takdak idea nak update apa . Hidup macam biasa set alarm sahur pukul 4 pukul 6 baru terjaga . kelas pukul 10 pukul 9.30 baru tutup pintu bilik air . Orang lain menggayut dengan fakwe makwe memalam gua membizi layan Runningman . Gigih siapkan rancangan rutin harian . nak jadi cikgu kan . atetetetee ape gua taip nih -,-

Balik je kampung full appointment nak berbuka puasa dengan semua orang . kalau boleh ex pak gad sekolah dulu kalau ada nombor telepon pun boleh buka puasa sekali . Banyak nau tempahan berbuka puasa bersama sama , takpa takpa jangan risau saya pasti datang *baling kerusi*

Bolat ingat balik rumah kat Alor Star ni sunyi sepi aman tanpa mercun . Al maklumlah dekat kolej tetiap malam bebudak lelaki baling mercun belakang dapur . Bergegar pungkoq bergoyang sistem peranakkan gue . waduhhh . nasib tak terlatah jawo ajee . Balik sini sama je , bergoyang taik taik telinga bila mercun dilemparkan . pheww .


Haa satu lagi nak cerita . pestime pi bazar romadon kat kampung . bazar 'Langgar' pehh penjual penjual dia pakai lebai pastu muka suci hensem hensem .Masa pi bazar kat stadium takda pun macam ni . tapi kat bazar ni ya Tuhan . rasa macam nak pi hari hari . ada abang tu mata dia bulat mata hitam dia besar . muka putih pakai lebai jual roti John . ingat anak patung rupanya orang ! awwww melting . k gedik

Bye nak pi bazar romadon . moh ler kite sesame . hikhik :D