Tahun baru ! Heyy


Assalamualaikum everibadi !

Happy New Year *tabur bling bling* hahaha tak terlambat lagi kan . Adududu sibuk natang apa ntah . buat buat sibuk je lebih sebab taktahu kenapa . Hakhakhak !

Tahun baru semester baru . Macam tak caya tahun depan nak konvo dah . omaigod omaigod saya dah besar . Bakal jadi cikgu , tapi perangai macam budak budak . Turun caltex still suruh mama belikan gule gule kapessss ~ hahaha

 Anyway , cewah . semester ni subjek memerah otak aku dengan kreativiti . Ni lah semester pertama buat buku cerita sorang sorang, selalu buat buku cerita ramai ramai . nak tengok tak ? kikiki .



Buat ala ala 3D . kahkahkah ! Tengok la aku lukis macam mana . Macam kanak-kanak jugak , tak retis sungguh nak melukis , kalau korang nampak tu roket kira jadi la tu . kalau nampak natang lain aku taktau la ~,~


Hasil kerja anak murid bernama Amy maijuraa amer . kakakaka kbai


 Tahun baru azam baru ? Azam aku still sama , nak kurus tapi tak terkurus kurus lagi . Haihh cemana ni . Takpa perlahan lahan . asalkan muka cuteee *tempek tanaka* Aku kan muda lagi . 20 dah , muda kaaa ? Ayoyomachii .



Lots Of Love.
Maizura Amer :)



11 comments:

  1. Lepas kawin guarantee kurus, kerana mana nak layan kerenah suami, kemudian nak layan kerenah anak2 lagi...tak caya kawinlah cepat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaamin . hehehe harap2 mcm tu la .

      Delete
  2. mcm best je buat buku cerita weh, aum aum
    takpe pelan-pelan cekbolat,org kata lek lek steady bab nak tunaikan azam tu,caiyok caiyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh buat dengan kita ! hahaha . insyaAllah :D

      Delete
  3. Replies
    1. ohhh. Pompuan memang suka layan budak2. bagus2. aku x suka. bising hahahahha

      Delete
  4. teruk jugak lukisan ko...hahaha..mcm ank murid aku darjah 4 je..hehe..btw aku pun fail lg melukis

    ReplyDelete
  5. cikgu yg perangai mcm budak2 la best.. cikgu berjiwa murid gitu.. hehehe

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D