Music Percussion 2014



5 April .
Walaupun dah berlalu .
Nak update jugak .
Menang nombor dua dah cukup senang hati ni .
Siap tengok ulang ulang videonya . kihkih :D

Cewinya cewinya cewinya .

Berbelang weh muka aku buat natang ni .
We deserve it ! mana taknya tengah hujan kitorang berlatih .
Buat latihan kejap kena halau ngan pakcikgat botak .
eeeeee .

 Meh tengok warna warninya hari gemilang tu :D



Persembahan Group I
Group J
Group D . Group Gegels sekalian :)
Group E , Havoc gila persembahan pembukaan .
Group ni aku suka ! tema bola , semangat gila lagu FIFA 2012
Ni masa part lagu 'Ulat dan Kepompong'
My lovely dovey Group C . Simple simple je .
Tetamu cuma semester 6 ja . Semester 4 adalah dalam 400org . Konsert bertutup nih XD


Pagi sebelum masuk dewan :3


Ladies Group C dengan lecturer kesayangan Art and Music . Miss badriah . weww


Ingat dah habis ? Silap silap . mana videonya ? tapi video kitorang je la.
Sehari masa rehearsal percussion ni bolat demam , malam tu nasib sahabat kasikan Antibiotik terus tdur pkul doblas bangun layan ariana rose . kahkah
Sem ni dua kali demam maybe takdpt ubat yg ckup sbelum tu .

Alhamdulillah dapat tempat kedua walaupun props , baju biasabiasa ja .
Sebab keseragaman kami je hihi :D
Dalam video tu kalau dengar suara suara latar 'ewah' 'eh eh' 'aum' 'tatan' tu suara bolat la

Ehm cari la mek bolat dalam tu ada bahagian botol kacang dekat bahagian belakang tepi gendang tongsampah . InsyaAllah jumpa . 

*maaf video kualiti kurang . Rakaman pun pkai phone . 

9 comments:

  1. waa.. ha ah, dapat dengar "ewah" tu.. hehehehe
    owh.. macam ni rupany apertandingan percussion tu.. tak pernah tengok pun... 1st time ni..
    igtkan percussion main alat music yg ketuk2 tu (kongga, bonggo, drum, darbuka, djembe, etc.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah . tapi kitorang guna bahan terbuang biasa2 je (tempurung , tong sampai , botol kaca , botol beras, tin yg dipenyekkan, cawan)

      Delete
  2. Tahniah Bolat, tahniah. Lepas ni kot2 dapat nombor 1 pula.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha insyaAllah . semester ni ja pun yg ni

      Delete
  3. bravoooo... sambil tepuk tgn kuat2.. haha

    ReplyDelete
  4. wah bestnyeee... bestnyeee..bestnyeeee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D