Cut cut cut Cuti lagi !!!


Cuti semester !
tak buat apa pun .
Drawing ja tak habis habis .
Memahirkan diri dengan hobi baru .





Arpppp ..
Lukisan jari failed ! kahkahkah . muhun gelak bertenggek .
**Pakai makeup eyeshadow ataupun blusher dlm clouring pun boleh . 
So many ways to make your painting cuns !!

Ehm balik ja dri cuti sem ,
kenduri arwah maktok cukup setahun ,
tengah syok syok menolong tunjuk muka kat dapur .

"Aik cuti lagi ke , kerap balik" -cik anonymonopos !

Hello , suka hati la nak balik kampung kerap pun .
Eeeeee menyampahnya .
sekali aku bidas .

" Eh saya mmg suka balik tengok jeragat muka makcik tu,
   kolej saya suka bgi cuti saya balik jumpa makcik ni, brsyukur la sikit"

Terus senyap kena balik . 
Sem depan taknak balik wlaupun cuti seminggu .
Biarlah duduk sorang sorang kat hostel .
tu makcik makcik suka kan ? 

Eh sapa kata nak dok sorang2 ?
Balik rumah mak mertua la kt johor .
Tak best la balik asyik ngadap muka makcik makcik yg penuh jeragat tu .
wakakakakaa :D

*Mulut aku mmg pedas sikit . Tak suka ditindas tindas ni . maaf la ye .

16 comments:

  1. wah pandainye lukis! jeles ahh

    ReplyDelete
  2. Kesian makcik jeragat tu, kalau lapang2 pi beli ubat jeragat hadiah utk nya bagus juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. arpppp . tak pasai kena beli ubat jeragat kt mkcik tu

      Delete
  3. Hahahahaha ibu bulat suka buat orang gelak. Aduiii. Tak sangka i. HIhihihi. Haish orang macam ni memang kena bahasakan baru sedar sikit. Payah cakap dengan depa. -_-. Wahhh akak nak balik johor ? Mehh la singgah rumah anak angkat mu ini. Ehh k perasan *tutup muka pakai lidi*

    ReplyDelete
  4. Kak bolat ! Lupa nak tulis. Lukisan akak cantik sangat ! Miza suka yang akak lukis atas sekali belah kanan background dia warna putih. Memang cantik. Waaaa boleh akak lukiskan then bagi kat miza. hihihi *buat muka comel sambil cium pipi kakak bolat kita ni* Muaaahhh ! ! ! Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap ibu kejap akak mana satu dik oi . lukis utk miza ? Akak bukan pro syg . ni saja saja je

      Delete
    2. Hahaha. Nak panggil ibu tapi malu. Terasa keakrabannya. Kahkahkah. Entah tak tahu kenapa nak panggil ibu tak nak panggil kakak. *Tutup muka pakai kotak*

      Tapi lawaaaa. Ada bakat kena. :DD

      Delete
  5. kan dah kena, hahaha btw cun lukisan awek chubby tu :)

    ReplyDelete
  6. Ala... Pergi lantak lagi apa orang nak cakap. Balik je. Hehe

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D