Tahun baru ! Heyy


Assalamualaikum everibadi !

Happy New Year *tabur bling bling* hahaha tak terlambat lagi kan . Adududu sibuk natang apa ntah . buat buat sibuk je lebih sebab taktahu kenapa . Hakhakhak !

Tahun baru semester baru . Macam tak caya tahun depan nak konvo dah . omaigod omaigod saya dah besar . Bakal jadi cikgu , tapi perangai macam budak budak . Turun caltex still suruh mama belikan gule gule kapessss ~ hahaha

 Anyway , cewah . semester ni subjek memerah otak aku dengan kreativiti . Ni lah semester pertama buat buku cerita sorang sorang, selalu buat buku cerita ramai ramai . nak tengok tak ? kikiki .



Buat ala ala 3D . kahkahkah ! Tengok la aku lukis macam mana . Macam kanak-kanak jugak , tak retis sungguh nak melukis , kalau korang nampak tu roket kira jadi la tu . kalau nampak natang lain aku taktau la ~,~


Hasil kerja anak murid bernama Amy maijuraa amer . kakakaka kbai


 Tahun baru azam baru ? Azam aku still sama , nak kurus tapi tak terkurus kurus lagi . Haihh cemana ni . Takpa perlahan lahan . asalkan muka cuteee *tempek tanaka* Aku kan muda lagi . 20 dah , muda kaaa ? Ayoyomachii .



Lots Of Love.
Maizura Amer :)