Menjelang terjelang dan tergejelang .


Hambar .
Hambar sehambarnya .
Baju raya kali ni takda . tak beli .
Sebelum puasa hari tu ada try baju lama yg tak pernah pakai .
Agak over la baju tu . mulut pulak pi cakap

"takmau baju raya dah la, baju ni dah ada dan tak pernah pakai lagi"

Sampai ke sudah .
Mama tak bangkitkan isu , nak beli baju raya ke dak .

" Nah duit buat beli tudung , kasut "

tapi aku beli beg . ya
handbag .

Keluar shopping , pi tengok wayang nak raya raya ni .
Barang tak beli satu hapa .
Beg duit tercicir kat mana tah , entah kenapa ayaq mata tak keluar .
Relaks katakau . orang lain yang gelabah .
Lepas berbuka dapat call dari makcik cleaner .
Alhamdulillah.

Balik muncung .
Hati seorang perempuan kan .
agak sedih sikit la baju raya tak meriah tahun ni .
takpa , bersyukur .
aku tau ada manusia nak ceramah pasal Gaza nnt .
tau dah .

Ok Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin .

JR , jemput datang rumah raya kedua .
Tinggalkan link fb ke , email ke , alamat ke .
dan pada sesiapa yang ada dekat Aloq Staq . Calling calling je la .
Jangan nak dekut sangat raya raya ni .