Tukar Domain, Ya/Tidak ?


Hye March !


Email dari netkl.com dah bertubi masuk email mintak renew domain blog . Adalah dekat 3 tahun pakai domain ni . Mula tu ada abang blogger ni kasi . Masa tu tak fikir panjang terima je bebulat domain cikbolat.com ni . Kekadang nak update blog terfikir jadah aku buat domain ni , bukan blog SEO atau semata pekdah (faedah) pun .

kan~~

ingat tahun ni taknak bayar dan nak tukar ke blogspot . tapi gua sayang uols semua ! Dah la bersarang nak update dan blogwalking . Pasti kita bakal terpisah (mungkin) . nak bagitau ni kalau-kalaulah nanti kite ni dah tukar alamat blog mungkin akan pakai alamat (maizuramer.blogspot.com) nanti korang cari tau . kalau lah takjumpa ~~ ( tersangat dilemmmmmmmmma )

Ok, next entry gua update pasal event sukaneka 'Zero to Hero' di tadika bagi assignment subjek 'Penglibatan Ibu Bapa' yang bakal berlangsung 14hb Mac 2015 ini . Beramas mesra bersama kanak-kanak dan bapak bapak askar serta mak askar kat Port Dickson ni .

p/s : kenapa yang hensem suami orang nih (rujuk : Aaron Aziz,Beto Kushairi dan sekalian abam askar ) . kahkah ~ . k gurau je 

9 comments:

  1. tukar lagi...huhu...domain berbayar kene renew bape bulan?


    p/s : jadi madu x mau ke? koh koh :p

    ReplyDelete
  2. walaupun murah je harga domain, tp still kadang2 rasa rugi sbb blog jarang update. btol x?

    ReplyDelete
  3. Kata orang kalau orang bujang dalam hidupnya suka buat kerja tukar-tukar nanti bila dah kawin akan suka tukar-tukar pasangannya...bahaya tu!!

    ReplyDelete
  4. ye la..kalau tak serius dengan blog tak payah nak domain2..memang la otai2 nun depa serius..memang depa akan saran kan kita pakai domain..tapi ikut kepentingan kita jugak...buat blog untuk suka2 , update jarang2 pakai blogspot pun ok..bertahun akak guna dot.com ni akak rasa tak de apa yang best pun..semata2 rank alexa cantik je..hahahahh

    ReplyDelete
  5. tak kisah kat mana pun blog nya yg penting attitude kena sama... kalau rajin kat dot com kena rajin kat blogspot...

    ReplyDelete
  6. hye salam kenal,,,eh nak tanya,,,kalau tukar domain.com,,,blog pun kena tukar baru ke?

    ReplyDelete
  7. Saya pun ada pakai domain juga. Tak tau la apa pekdahnya kalau ada domain ni. Ranking Alexa pun takda la bagus mana. Cantik lagi time guna blogspot dulu.

    Pakai domain ni pun sebab nak try merasa guna wordpress.org, tapi fikir balik, kita yang jarang-jarang update ni, memang tak berbaloi pun nak invest pada domain untuk blogging.

    ReplyDelete
  8. saya baru je 1 hari tukar domain.. hahaha.. saja..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D