Selamat Hari Raya . Selamat Update Entry :D

Assalamualaikum !
Wei lama wei tak update . Last entry pun April . Sekarang dah July !

Apapun , sekarang saya dah selamat menjalani praktikal selama 2 bulan setengah sudah . Yeay, jadi cikgu .
Semenjak jadi cikgu ni bahasa baku sangat . Kadang kadang layan orang dewasa pun macam kanak-kanak . Seronoknya dengan kanak-kanak ni dunia penuh dengan gelak ketawa dan warna warni :)

Stress ? Alhamdulillah , selalu ketawa . 
Stress pun bila masa nak melayan karenan anak murid kacau bilau . Sungguh , seronok wei jadi cikgu tadika . Mula memang garang toleh belakang gelak kukikuki . Telatah mereka comel sangat ! Aku pulak jenis suka bersahaja , suka kenakan anak murid , menyanyi , melukis . Kalau boleh semua subjek aku nak melukis mewarna je buat aktiviti kraf , kan best ? haha

Apapun, Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kawan blogger . Maaf jika terkasar bahasa, tercakap lelebih , tak jengah blog m tak blogwalking . Maaf sangat . InsyaAllah ada masa saya update lagi . Blog susah betul nak update sekrang . Update instagram rajin pulak .

Sesejak jadi cikgu , instagram pun rajin post pasal murid dan aktiviti . hehe amboi . Rerajin meh la singgah ig kita , Maizuramer .

okbye !

6 comments:

  1. tahniah.. saya pun sekarang dah mula bekerja.. hehehe..

    salam aidilfitri... maaf zahir dan batin...
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  2. wahh meriahnyaa wajah.. apapun selamat hari raya dan selamat bekerja.. ena masih bercuti lagi.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. Seronoknya. Ceria je bebudak tu semua. Bila nak update entry baru kak? Busy bebenor.

    ReplyDelete
  4. lama menyepi nampaknya.. ni mesti sibok..

    ReplyDelete
  5. Semua blogger feveret dah menyepi..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D