BigBook dah siap !



Cuti cuti weekend gua dah dipenuhi dengan assignment . Weekdays pun kelas sampai petang . Dalam ketiadaan masa pun sempat lagi aku jengah pekan port dickson tu . kehkeh .

Mmm entry lepas ada janji nak update pasal Mobile BigBook . Yaaa dah siap pun .


Sampai ke meja orang sebelah punya sebelah penuh dengan kerja aku . Nampak tak betapa buat buat busy nya aku dengan berus cat pun pakai padahal lukisan tak 'tara' (hebat) mana pun . Bahagian aku melukis mewarna . Tatarias buku dan suku kata dibuat oleh amy sorang lagi . aku amy jugak . eloklah partner dua dua nama sama .



Tak lawa pun . Update pi la entry dari blog aku terus berhabuk . Jangan kritik banyak sangat , kang aku tak sedap hati dengan markah nanti . kahkah .

mmm-kay bye !

Stress ?

Gua dah semester 6 .
Stress menambah , jerawat menambah , berat bertambah tambah .


Malas sembang banyak . Diploma je pun . Macam biasalah dah masuk kolej masalah insomnia-lah-sangat duduk dgn kekawan tidur lewat entah pape terkojan . Padahal dapat sekali sehari suntuk kelas pagi petang mau tidoq ternganga mulut berbuih-buih sama jugak . Ceh

         Bukan apa , Nak cakap aku bakal jarang jarangan nak buka blog . mungkin . MUNGKIN . motif caps lock ? heff~heff~ . Yela nanti aku update aku buat buku cerita 'BigBook' ok . (taknak tahu pun *dalam hati korang)

Dah masuk last semester ni aku dah rasa havoc sangat dengan tugasan berdamping dengan kanak-kanak . Murid-murid pun taknak tengok muka aku rasanya .

Doakan aku tahan sabar dengan murid-murid masa praktikal nanti . Sekian .