Tukar Domain, Ya/Tidak ?


Hye March !


Email dari netkl.com dah bertubi masuk email mintak renew domain blog . Adalah dekat 3 tahun pakai domain ni . Mula tu ada abang blogger ni kasi . Masa tu tak fikir panjang terima je bebulat domain cikbolat.com ni . Kekadang nak update blog terfikir jadah aku buat domain ni , bukan blog SEO atau semata pekdah (faedah) pun .

kan~~

ingat tahun ni taknak bayar dan nak tukar ke blogspot . tapi gua sayang uols semua ! Dah la bersarang nak update dan blogwalking . Pasti kita bakal terpisah (mungkin) . nak bagitau ni kalau-kalaulah nanti kite ni dah tukar alamat blog mungkin akan pakai alamat (maizuramer.blogspot.com) nanti korang cari tau . kalau lah takjumpa ~~ ( tersangat dilemmmmmmmmma )

Ok, next entry gua update pasal event sukaneka 'Zero to Hero' di tadika bagi assignment subjek 'Penglibatan Ibu Bapa' yang bakal berlangsung 14hb Mac 2015 ini . Beramas mesra bersama kanak-kanak dan bapak bapak askar serta mak askar kat Port Dickson ni .

p/s : kenapa yang hensem suami orang nih (rujuk : Aaron Aziz,Beto Kushairi dan sekalian abam askar ) . kahkah ~ . k gurau je