Selamat Hari Raya . Selamat Update Entry :D

Assalamualaikum !
Wei lama wei tak update . Last entry pun April . Sekarang dah July !

Apapun , sekarang saya dah selamat menjalani praktikal selama 2 bulan setengah sudah . Yeay, jadi cikgu .
Semenjak jadi cikgu ni bahasa baku sangat . Kadang kadang layan orang dewasa pun macam kanak-kanak . Seronoknya dengan kanak-kanak ni dunia penuh dengan gelak ketawa dan warna warni :)

Stress ? Alhamdulillah , selalu ketawa . 
Stress pun bila masa nak melayan karenan anak murid kacau bilau . Sungguh , seronok wei jadi cikgu tadika . Mula memang garang toleh belakang gelak kukikuki . Telatah mereka comel sangat ! Aku pulak jenis suka bersahaja , suka kenakan anak murid , menyanyi , melukis . Kalau boleh semua subjek aku nak melukis mewarna je buat aktiviti kraf , kan best ? haha

Apapun, Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kawan blogger . Maaf jika terkasar bahasa, tercakap lelebih , tak jengah blog m tak blogwalking . Maaf sangat . InsyaAllah ada masa saya update lagi . Blog susah betul nak update sekrang . Update instagram rajin pulak .

Sesejak jadi cikgu , instagram pun rajin post pasal murid dan aktiviti . hehe amboi . Rerajin meh la singgah ig kita , Maizuramer .

okbye !