BIG HUG 2016


Well hello bloggers sekalians !

    Lamanya tak hapdet blog , berhabuk berdebus debas sana sini . Etceli kita ni online jaa tapi malas nak hapdet sebab takda idea . huhuhu

   Selamat Tahun Baru 2016 , semoga memberi keberkatan dan kemajuan buat kita semua . Eceewah . Btw, sekarang bolat dah kerja ! (hoorayyy) Tahun 2015 berlalu dengan pantas dan banyak naik serta turunnya . praktikal - konvo - kerja . kahwin ja belum sebab calon bertukar ganti . Tak minta banyak pun 2016 ni , cukuplah sihat walafiat dan dipanjangkan umur dalam keberkatan dan calon tak bertukar lagi . (eh?)

   Sekarang hari hari mengadap kanak-kanak kecil yang sangat comel-hensem-macam-bapak-dia (eh?) 
Agak agak kalau lalu highway jumpa papan iklan besar gedabak tulis tadika CIC tu . haaaa ingat ingat lah bolat yeee .
Memory with 'ajikbidin' (2015)

  Takpalah, next entry bolat cerita lagi . banyak nak share ni nak tulis sekarang rasa macam em em em jaaa . Oh ya mengenai bolat ni masih bolat dan membolat . entah bila nak cekeding . jumpa lagi.

Okbai, Assalamualaikum




8 comments:

  1. Selalu idea entry bolat mencurah curah ke ladang gandum takkanla tetiba habis kering sejak spend time dengan budak2 ni..

    ReplyDelete
  2. hi bolat...lamer xjengah cni....utagha? mana mna? ce kabo...bleh terjah....hehehe...

    ReplyDelete
  3. hi cekbolat! lama tak jenguk sini blog cekbolat ni tetibe tergerak hati pulak! hi hi!

    ReplyDelete
  4. hahaiiii cekbolat ! lama dah aku tak tinguk sini uhukss

    ReplyDelete
  5. lama xbrbw slalu tgok xtvt awk dlm ig jer hehehe

    ReplyDelete
  6. hello cikbolat.. dah lama x singgah sini.. hehehehe

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baruu.. walaupun komen ni ditulis dah bulan ogos dah.. hehehe...
    menyepi kembali nmpaknya..

    ReplyDelete
  8. salam... lamanya tak terjah sini... baca2 komen 2012 kat blog ternampak komen cik bolat... ingat lagi tak Potia Casadelarossa dari Silenceblogz? skrg dah tukar domain jadi blogger2u

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D