BIG HUG 2016


Well hello bloggers sekalians !

    Lamanya tak hapdet blog , berhabuk berdebus debas sana sini . Etceli kita ni online jaa tapi malas nak hapdet sebab takda idea . huhuhu

   Selamat Tahun Baru 2016 , semoga memberi keberkatan dan kemajuan buat kita semua . Eceewah . Btw, sekarang bolat dah kerja ! (hoorayyy) Tahun 2015 berlalu dengan pantas dan banyak naik serta turunnya . praktikal - konvo - kerja . kahwin ja belum sebab calon bertukar ganti . Tak minta banyak pun 2016 ni , cukuplah sihat walafiat dan dipanjangkan umur dalam keberkatan dan calon tak bertukar lagi . (eh?)

   Sekarang hari hari mengadap kanak-kanak kecil yang sangat comel-hensem-macam-bapak-dia (eh?) 
Agak agak kalau lalu highway jumpa papan iklan besar gedabak tulis tadika CIC tu . haaaa ingat ingat lah bolat yeee .
Memory with 'ajikbidin' (2015)

  Takpalah, next entry bolat cerita lagi . banyak nak share ni nak tulis sekarang rasa macam em em em jaaa . Oh ya mengenai bolat ni masih bolat dan membolat . entah bila nak cekeding . jumpa lagi.

Okbai, Assalamualaikum