HAI CEKBOLAT 2017


Oh hai , Assalamualaikum readers sekalian ! *ada lagi ka readers aku*

Gila bak hang lama gila tak menulis blog , since 2012 dah start slow bolat sambung belajaq, dah la 3 tahun wei lepas tu pulak kerja . sampai laaa ni tak reti reti lagi nak tulis . Online tu selalu tapi nak buka blog tu malas ya rabbi . kalaulah ada pingat emas untuk kemalasan dah penuh rasanya almari pingat kat rumah ni , PINGAT MALAS . KAH !

Ala bolat tulis bukan mende pekdah pun kan . Kadang terpikir jugak nak delete terus blog ni . tapi SAYANG gila dengan blog ni, dengan kengkawan blog . weh hangpa ingat bolat tak kenai ka , news feed fesbuk penuh gambaq hangpa kawen la,post gambaq anak la, travel sana sini . coihhh ingat bolat lupa lettew .
Anyway, bolat still membolat . tak kurus kurus pun walaupun ada niat nak tamatkan zaman bujeng ~~
inysaAllah doakan lah ye , bolat pun sama doakan korang semoga dipermudahkan segala urusan, Amin .

Jumpa lagi next entry . Azam tahun baru 2017, nak aktif blogging . hehehe *roll eyes*




Assalamualaikum 
XOXO


No comments:

Post a Comment

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D